fbpx

A je to venku! Nový web zaměřený na řízené meditace – jedna se tu najde i pro Vás, jako dar na přivítání! A také si můžete počíst, jak jsem rozeslal omylem kolem tisíce e-mailů.

Zdravím Vás přátelé, čtenáři, výletníci putující internetem a další.. chtěl bych Vám oznámit, že jsem konečně vytvořil svůj web a tak to s nadšením dávám do světa! Jistě, některé z Vás to možná vůbec nezajímá, ale pochopte, pro mě je to velká věc! Vytvořil jsem jej úplně sám a.. PROSTĚ JE MŮJ!!

Určitě to znáte také, když něčemu věnujete mnoho energie a pak se dostaví výsledek za odvedenou práci a vás zaplaví radost a chcete se o to podělit, vykřičet to do světa: „VYTVOŘIL JSEM NOVÝ WEB!“ … no a protože je můj net zaměřený na meditace, neboli meditace.net a protože se chci o radost podělit, najdete na něm meditaci i pro vás – K VYZKOUŠENÍ ZDARMA!

Najdete na něm články – mimo jiné i tento, který teď tvořím a který vy nyní čtete – (jak je to „teď“ a „nyní“ najednou zavádějící, že?) Články se obecně budou zabývat myslí, meditacemi, osobními příběhy a zkušenostmi, ale také zde bude možnost dostat se k meditaci, kterou teprve vytvářím! Půjde o meditaci na otevření a harmonizaci první čakry.

Něco mi říká, že lidé, kteří nemají zájem o seberozvoj a duchovní růst, už přestávají číst – a je to tak dobře! Ačkoliv rád píšu zábavnou formou, tak tento „net – web“ beru vážně – má jasné zaměření a budu tedy rád, když přitáhne podobně zaměřené a smýšlející duše. Meditaci první čakry budu tvořit a pokud dáte odběr, dozvíte se později čas i datum jejího „zrození“.

Dostanou ji ti, co se o ni přihlásí – datum a čas bude doporučený i k společné meditaci. O to větší a hlubší efekt pak meditace mají, když jsou společnými záměry spojováni a protkáni lidé ve stejnou dobu z různých koutů. Mnozí jež si odebírají meditace jsou i ze zahraničí – Slovensko, Německo, ale zaznamenal jsem už i Japonsko a USA – Češi jsou prostě všude!

O to větší to má pak náboj a kouzlo. Odběr aby ti nic neuteklo můžeš opět provést na www.meditace.net … věřím, že teď už si tu stránku zapamatuje každý – net na meditace, neboli meditace.net … a teď tedy ta pikantnost. Víte, ono to bylo náročné, to není jen vytvořit si web, udělat si živnost a jedeme. Nastavování plateb a párování s automatickým odesláním e-mailů..

„TO PROSTĚ NECHCEŠ!“ … jako kdyby dělat ty stránky nebylo málo, no a pak se člověk nějak uklikne a pošle něco v rozmezí přes 700 – 1000 e-mailů! Ani spočítat to neumím, ale neposlal jsem jen tak nějaké e-maily! Bylo to na kontakty, kde jsem zasílal již meditace dříve a zadal jsem zaslat vše, co mám v nabídce, anooo… čteš správně, odeslal jsem všech 12 placených meditací!

Dříve bych si dal při takovém zjištění – meditaci vzteku..

Tyto meditace jsem poslal na 66 kontaktů, zároveň i s meditací zdarma a zařazením do odběru novinek, takže pokud se Vám to stalo, hluboce se omlouvám, ale v tuto chvíli nemám už asi nic, co bych Vám mohl nabídnout.. kromě své omluvy za spam..

Naštěstí jsem kluk „šikovný“, meditace jsem z odkazů stáhl, smazal vytvořené seznamy a začal zase hezky od začátku.. nicméně věřím, že to lidé pochopí a nebudou z balíčkového spamu hned nabroušení a pokud ano, doporučuji si nějakou meditaci vyzkoušet a nebrat si to tak osobně, protože to Vás pak už rozhodí asi úplně všechno..

Možná se teď bavíte nad husarským kouskem, nad příběhem – „JAK NIKDY, ALE FAKT NIKDY NEPODNIKAT“ … ale něco vám povím! Jsem za to vděčný, zjistil jsem, že jsem to neměl uloženo na vhodném místě a také že ne vše fungovalo tak, jak bych si představoval. Donutilo mě to vybrousit neobroušený kámen a udělat z něj svůj diamant – o to je mi nyní cennější!

Někdy vypadají věci šíleně, ale přesně to je součást hry zvané život -> jestli začneme šílet a panikařit a nebo z toho třeba i ještě něco nevytěžíme! Jedna paní mi k mému překvapení děkovala, ještě nevěděla, že odkazy nejsou již aktivní a že si tedy meditace nepustí. Nebědoval jsem nad tím omylem.

Měl jsem naopak takovou radost z její radosti, že jsem jí tedy nabídl, ať si jednu meditaci vybere jako dárek! Když to zjistila, nebyla naštvaná, ale s vděkem a inspirací se rozhodla zakoupit další tři meditace již k té vybrané!

Jsem nesmírně rád, že jsem neodesílal rovnou soubory již s meditacemi, s takovou rozesílkou by se začínalo jistě mnohem hůř! Takhle je to pro mě krásný nový start! Všem co ode mě dostali „spamový dáreček“ se tedy ještě jednou omlouvám, stačí omylem pár kliků, něco blbě pochopit a celá moje životní meditační práce je najednou na světě.. a to by přece nešlo.

Také se musím nějak živit v tomto světě chaosu, proto svou práci také tolik miluji, nabízím lidem možnost zastavení a prokouknutí těch rolí a vzorců, které přijímáme od společnosti k zapadnutí do připravených rolí života . Ještě bych chtěl podotknout, že vytvářet meditace není žádná sranda a beru je tedy opravdu zodpovědně, cítím, že to má velký přesahující smysl.

Jak se dočtete i u mě na stránkách: „Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít.“

Více Vám rád povím třeba v mém příběhu, který opět jak již dobře víte najdete na stránkách www.meditace.net a nebo v internetovém vysílání, kde o meditacích mluvím. Odkaz vysílání najdete.. však vy už víte kde! Budu tedy rád, když se na můj net s meditacemi mrknete a předáte odkaz i dalším lidem, které by tento obsah mohl zaujmout a něco jim přinést.

Tento článek je tedy čistě úvodní a na každém z Vás teď je, jestli budete chtít být toho dění zde součástí, věřím, že již dobře víte, co se pro to dá udělat. Můžete mi také napsat zpětnou vazbu nebo článek okomentovat a sdílet. Pokud Vám došel článek e-mailem, můžete se z rozesílání samozřejmě i odhlásit, avšak slibuji, že žádnou další „spamovou kampaň“ neplánuji.

Děkuji Vám, s láskou k sobě, k webu – netu i k Vám – se nyní loučím a na ty z Vás, co dalších článků a novinek chcete být součástí, na Vás se již těším!

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)