fbpx

10.8.2018 Začátek vzniku první meditace – jak to vše začalo? Zápis z mého deníku, kde z ničeho vznikl plán pro něco.. ☯️

Cítím vděčnost, cítím ji v míře, kdy ji tato slova nemohou pojmout, ačkoliv se o to právě pokouším! Miluji, bezmezně miluji vše kolem. Možná Vám to zní teď jako něco mimo realitu, ale tak to je.. *(původní text zápisu, zveřejňuji jej až teď)

Teplo v podobě bezmezné lásky, energie proudící tělem i všude kolem.. Při meditaci ke mně dnes dorazila slova mé duši tak blízká – „Hravost a radost“..

Byla mi sdělena za účelem, abych se o ně podělil, nedělá mi žádný problém o tom psát a mluvit, možná to i budu sdílet, budu-li cítit, že je to vhodné.. *(to se nestalo, děje se tak až teď!)

Dovolte si být hraví, v každém z nás je kousek hravosti dítěte, které s radostí objevuje svět a krásy, které nám tento dar života skrze naše vnitřní poznání nabízí!

Udělejte něco bláznivého, udělejte to pro sebe i pro ostatní, namalujte třeba úsměvy a rozdejte je na náměstí lidem, nebo někoho jen tak obejměte.

Forma je na každém, udělejte si radost třeba i v soukromí tím, že si zazpíváte a uděláte karaoke. Dovolte si být šťastní, být alespoň na chvíli dítětem, které si se zapálením hraje..

Vzhlédněte vzhůru a pozorujte mraky, které vás hýčkají neopakovatelný a krásnými symfoniemi barev, které hrají jako hudba ve vašich uších a vašem srdci.

Dovolte si mít ty jiskřičky ve vašich krásných očích a rozdávat je pohledem, kamkoliv se jen podíváte. Dovolte si spojit se s touto vaší duší a objevovat tu podstatu všeho.

Možná si myslíte, že žít je jen bolestná etapa a tak stále na něco čekáte, ale ono nic nepřijde. Jednou to tu skončí, ale vaše duše si to bude zažívat znovu, aby pochopila, že život není jen paleta barev, která se smíchává a vytváří jen dílem náhody v nahodilém prolínání nepředvídatelného.

Vemte si ten štětec a vytvořte ty nejkrásnější barvy, o kterých se vám ani nesnilo, neboť přesně takovou máte moc! Jen se vám snažím přiblížit to nepopsatelné. Sdělit, že jste malíři plátna jménem život a pokud to budete chtít připomenout, jsem zde!

Je toho tolik, co se ještě změní, viděl jsem ty střípky, které ještě převrátí můj život na ruby ohledně práce s lidmi, bude toho tolik a bude to kouzelné! Až si udělám stránky, vytvořím i meditaci na tohle propojení s naší hravostí a bude zdarma, tak jako vše, co jsem zatím vytvořil.

*(Tato meditace je již pochopitelně na světě, vše popsané se stalo, stránky fungují – ačkoliv ne na FB, kde mě cenzurují 😂🙈 a práce s lidmi se opravdu rozjela na mnoha úrovních!  🙏💚🍀✨)

S láskou a úctou k životu a ke všem duším, které čtou tyto řádky i k těm co o nich nevědí.. Matouš S.

PS: Až na na dodatky v závorkách je to původní text z mého deníku, o kterém jsem evidentně věděl, že jej někdy budu dávat ven. Po 2 letech se tak tedy děje 🙏🍀✨ Zmíněná meditace je moje první dílko, avšak věřím, že se Vám bude líbit! 🙏💖

Doporučení k meditaci: Než začnete.. zkuste si nachystat fotky z období, kdy jste byli malými dětmi – prohlédněte si je a také fotky vašich rodičů v té době, vybavte si tu dobu, kdy pro vás byl svět zajímavým a úžasným místem a já Vám s tím v této meditaci/relaxaci rád pomůžu.. budu rád, když mi tu necháte zpětnou vazbu 🙂

Touto meditací si můžete dovolit v sobě probudit znovu svou dětskou duši, která bývá právě spojována s radostí a hravostí.. zázrakem, na který dospělí tak často zapomínají a stále se jen za něčím honí a stresují, protože nestíhají a musí udělat ještě to a to.. Dovolte si zastavit se a objevit znovu ty kouzelné okamžiky hravosti a radosti, zcela ponořeni do přítomného okamžiku. Dovolte si snít a smát a prožívat cokoliv, co Vám tato meditace přinese.. Hezký poslech Vám přeje Matouš S.

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)