fbpx

Boží poselství

Opět vkládám to, co cenzura na FB smazala. Smazala něco božského, co Martin Matty Hartmann vytvořil.. Ale proč?

🤷‍♂️

Mnozí znáte odpověď

Transformace světa je dávno zapsána, namalována, řečena.. Otázkou však je, chceš si ji vážně přečíst?

⁉️

Budiž, avšak kdyby něco, sám jsi tak učinil a nebo učinila, mě již do svých zvrácených her netahej, budu se bránit, neboť já už to nehodlám hrát!

☯️

Stojím zde sám v celém vesmíru, se svou minulostí i tou temnou jen se svým štítem v prostoru, kde jen pravdu nadechuji a jen pravdu vydechuji.

Nechávám jít vše svou cestou, jen v té vidím dokonalost, té srdce mě je odrazem, tím nejsilnějším odkazem, příroda v každém koutku, tím nejjasnějším důkazem.

Vše co dýchám slyším i se zavřenýma očima vidím, vše co piji jím, všeho čeho se dotýkám i toho co jen vím. To proč tu jsme a jsem a proč vůbec vše a všechno, cítím odpovědi, nejsou jen v chybách, ale i v tom co ne jen se zavřenýma očima vidím a s bolestí tohoto světa soucítím.

My lidé spolu Boha tvoříme, neustále válčíme a přesto chceme jediné. Stále dýchám, vidím, slyším, komu nebo čemu za to všechno a všechnu tu bolest i lásku vděčím. Nechci zde žít a být jen něčím. Ušel jsem hlubokou cestu přes vesmír, proč stále války a ne jen mír?

🙏

Matty – výtvarný umělec, jež ztvárnil slova k obrazu svému a to doslova!

Dále slova skrze mé vnímání..

✨

Lidé, jež odevzdali svou zodpovědnost a svobodu jsou loutkami systému a to i bez ohledu na to, jestli to s námi otrokáři systému myslí dobře anebo ne.

Nenaučili se samostatnosti v tom co je prospěšné pro ně i okolí a není tedy divu, že se v tom naprosto ztrácí a přesto jim podvolení se světu otrokářů dává falešnou naději, že je to vše v pořádku, že to jiným způsobem nejde a jen ta jediná falešná naděje je tou správnou a ověřenou cestou.

Otrokářům v tomto případě absolutně nejde o jejich blaho, zdraví, štěstí a naplněný život, naopak z otrocky nastavených lidí úspěšně život vysávájí. Je to velká hra s mocí, kterou se plní a právě proto vypadá svět vytvořený jejich dramatickým uspořádáním právě tak, jak vypadá. Jako jedna velká hra s mocí.

Počítá se zde s bojem o ni v zájmech jedinců, psychopatů, který tento systém drží v řetězech a udělají naprosto cokoliv, aby se jich nepustili a měli hru stále pod kontrolou. Někteří o té hře vědí a patří k otrokářům vědomě, mnozí nemají ani ponětí.

Hra je tak vztahující, že si lidstvo ani nevšimlo, že ji kdy vůbec začalo hrát. Je tomu tak moc dávno, zapomněli a vše co tomu napovídá se přeměňuje k obrazu těch co díky tvoření budoucnosti upravují i samotnou minulost. Ti samí, jež nás učí lži o naší historii, našem původu a smyslu života.

V boji proti této hře mnoho lidských životů padlo a ještě padne. Mnozí jej ztratí zbytečně bez šance na úspěch, mnozí si vedou lépe. Pravdou však je, že aby se vítězství a prolomení nevyhnutelného utržení řetězu celé hry stalo, je třeba také nevyhnutelný chaos.

☯️

Teprve v té chvíli se stane, že ti co si mysleli, že jsou normální, se naprosto zblázní a ti co zbydou a dokážou přijmout novou realitu budou muset přestat hrát. Hlavní pravdou je totiž pravda bez her, tím největším klíčem je přestat hrát a přijímat pravidla a omezení, které hru prokoknout nedovolují.

Pokud tedy nechápete, proč děláme mnozí mnohé věci zcela obráceně a máme zcela obrácený postoj, pak je to možná právě proto, že jste blázni hrající šílenou destruktivní hru po tisíce let a stále máte pocit, že máte hrát a že to je jen ta jediná možnost. Avšak to je přesně to co chtějí, abyste přijali, abyste si mysleli.

Na závěr bych rád pověděl, že poslušný otrok jež věří svému pánu mu také nejlépe slouží. Pokud otrok neví, že je otrokem, bude dost pravděpodobně bránit svět tak jak jej chápe, největším mezníkem nyní je oddělování zrna od plevele. Proto se lidstvo rozděluje, mnozí to již nechtějí hrát a ti jež ochraňují systém a bojují proti těm jež hrát přestávají jsou nevyhnutelně předurčeni k záhubě, neboť tato nevědomost počínání doslova zabíjí

‼️

PS: Ukládám si své příspěvky i zvlášť, tím že to cenzura smaže, tím to nezmizí.. Avšak teď vážně lidi, vnímáte ten text a pravdu v něm? Chápete, proč jim to tak vadí?

🙏

PS č. 2: Pokud vás zaujal obraz, můžete se ozvat malíři, nechat si namalovat obraz na míru.. Tak jak mnou prochází slova, tak jím prochází barvy zachycené na plátno..

Přikládám text z 27.6.2021 přijatý v Panenském Týnci

Piš.. Tak píši a co píši nevnímám, jen tak abych udržel slova a nedumal nad smyslem, nechť se uchopí obraz poznání později..

Miluji, cítím a vnímám, blažené světlo vševědoucí, všeprostupující, všeobsahující.. Nežádám, nechci, nemám nic, co bych si teď přál, není zde nic a je tu vše, naplnění, proudění a dech života i bez dechu. Slyším bez uší, pohlazení zevnitř i zvnější bez tlaku, píši..

Známé stavy, známá slova, známé obrazy, je třeba ty strachy nechat rozplynout. Právě protože se lidé bojí, právě proto trpí! Právě proto, právě teď a s každým teď vzniká další a další poznávání bolestí, starostí a útrap, kolečko vraždění i vyhaslého bloudění a potlačení vnímání.

Čím víc, tím víc, vše se utahuje, tak jak si žádáte, avšak smysl i intenzitu si volíte i když o tom nevíte a pokud začnete vědět, začněte stahovat blaženost lásky ve vašem srdci i těla a ta proudí zase ven, je to váš sen reality, vaše působení skrze svobodu, kterou jsem vám dal.

Vše co prožíváte a zažíváte na Zemi je spjato s vytvořenými obrazy lidí, dávám poznání, která jste chtěli a to jak zaměstnáváte své nohy a ruce skrze skutky, činy a tak jak myslíte, tak pak cítíte, tak přitahujete obrazy ze světa lidí. Láska dává na výběr, jinak by to nebyla láska. Láska není vězení, láska je naprostá svoboda. Pokud je požehnána opravdovostí a svobodou, prýští v srdcích, ze srdcí do srdcí i Země a zvířat, ale to nelze chápat, lze to psát a číst a tak píšu jak cítím, jak to proudí.

Láska přitahuje lásku a rány přitahují bolest. Avšak lásku zabít nelze a to ať už si vybíráte jakkoli. Je s vámi i bez vás, není na vás závislá, to vy jste na ní závislí a pokud je vaším tvrdohlavým cílem ji stále odmítat, bude vám dovoleno i zemřít, ačkoliv je to zatím nemožné.

Tvořím zázraky a tak tedy je dovoleno i zemřít, pokud tvrdohlavě někdo žádá a činí smrt, bude mu dopřáno zemřít navždy i takovou mám moc a z ní nechť dle přání každého z vás, KAŽDÉHO Z VÁS (důraz zopakování k jednotlivcům) Neboť kdo tvoří, může i rozebírat to co postavil a ač velice nerad, vaše přání je mým rozkazem, neb jste mé děti, kterým dal jsem svobodu a vy nyní vybíráte, jak s ní naložit.

☯️

Tento svět na Zemi je tohoto vybírání odkazem, avšak každé trvání má nějaké své hranice a meze, neb miluji i ty, co si tuto realitu ničení nepřejí. Tato slova dej jak je ti libo, nezajímej se už o ty, co slyšet nechtějí i ty musíš ctít svobodnou vůli a přání, pokud konáš ve jménu lásky a svobody, neboť láska není vězení, nepřikazuje, nevězní a netrápí, to je vizitka lidí a zkušenost, kterou jste si přáli a která je vám tedy dána i se vší zodpovědností, která k tomu náleží.)

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)