fbpx

Čeká nás podzimní a zimní období, jež si nese naše ztišení a zvnitřnění více, než kdy dřív.. k běžným lidem, běžným jazykem – článek s podstatným koncem!

Článek považuji za nutnost – tedy z té mé strany. Vnitřně cítím za důležité jej napsat, neboť mnozí lidé ještě nemají ani tušení, před čím tu jako lidstvo stojíme. Mou vnitřní snahou bude lehké přiblížení, ale především motivace k prevenci, imunitě a harmonii vedoucí k nadhledu a následnému pojetí, jak se věci mají – tedy nadhledu bez zaujatého boje, strachu a agrese.

Podzim, období našeho ztišení, naši předci byli více spjatí s přírodou, chodili spát dříve a měli více odpočinku vzhledem k tomu, jak Slunce zachází a vychází a jak práce na polích ustává a zrovna tak jak příroda přechází do přípravy na spánek a život jako takový mnohem více odpočívá. Je více ticha a klidu a jen blázen by se snažil být nadmíru aktivním!

Ovšem to je přesně to, co lidstvo v nové podobě této doby dělá, blázní a k čemu to vede? Přepracování a celková nutkavost stále něco dělat vede k chaosu, vede k odloučení se od rytmů přírody a matky Země, ke které jako lidstvo nemáme zrovna dost pochopení. Místo regenerace a naslouchání sobě, svému tělu a jeho potřebám, matce Zemi, tak se mnozí z nás trápí.

Mnoho běžných lidí populace neví, co se sebou ani v běžném koloběhu života i bez pohrom a koron a zmutovaných kovidů 19, místo klidu a času k sobě sama sledují dění, jež je děsí, vytáčí a spouští vlny strachů, obav a tím i podporu tohoto celosvětového šílenství a protože nyní cítím opravdu velkou vnitřní snahu lidi oslovit, budu volit slova tak, abych mohl být pochopen.

V první řadě si uvědomme, že to čemu pouštíme průchod do našich myšlenek nás přímo ovlivňuje. Chcete důkaz? Citrón.. žlutý.. kyselý.. právě si jej představuješ, jak do něj koušeš.. a nyní limetka a ještě kyselejší.. Tvé sliny se nahromadily a chuť dostala tak velkou představu, že je nyní tvé tělo připraveno trávit tuto kyselost. Tomu snad všichni rozumíme a nyní strach!

Kdyby média chtěla podpořit naši prevenci, psychickou odolnost a procesy na obranyschopnost, zaměřovala by pozornost na imunitu a zprávy plné odhodlání, naděje a toho co se daří. K lidem jež mají imunitu a naopak nemusí nosit roušky, avšak média a zdravotnictví již dlouhodobě slouží k opaku, strachu a zprávám na to, co se nedaří a co je špatně.

Obecně je to tam o tom, kdo koho zabil, okradl a jaký podvod byl odhalen. Zprávy, které nemůžete změnit a vesměs se vás netýkají! Takto lidé tedy přemýšlejí, přijde jim to v pořádku a přitahují si ten chaos plný problémů.
A jak se cítí? Pocity plné obav, bezpráví a znechucení!

Místo sebe a svého zdokonalení se zaměřují na drby a problémy druhých, bohatých a vlivných, kterým tiše závidí, na které neustále nadávají a stále více prohlubují roli oběti a nebo lépe řečeno pozornost na to, co nemají! Jenže to je dělá o to více nešťastnými a nespokojenými. Ať už je to postavení, majetek, peníze – což jsou nejčastější lákadla! Dokonce i ve sportu je to dívání se na nedosažitelnost sebe sama, na to, co neumíme a nemáme.

Neustálé porovnávání v myšlenkách a takové to smutné „kdybych já mohl.. já bych to udělal lépe“ – avšak pravdou je, že ti co to říkají, nedělají většinou v těchto ohledech nic a sami si to i říkají, že nic dělat nemohou a tak se smutkem, naštváním a sebelítostí sledují dění v domnění, že nejsou nic a nemohou nic! Pravda je nehezká, ale sami se tak stavíme jako lidstvo, do role trpitelů a těch, jež snáší a vlastně živí tato divadla hrůzy.

Z toho občas kde komu přeskočí, vytváří se tak nenávist a přestože vidíte stát a zákonné orgány jako ty jež vás chrání a média jež vás informují pro vaše dobro, je to vlastně přesně opačně. Tyto situace vyvolávají nespokojené násilníky, jež chtějí svobodu. Ty jež jsou nepochopeni, zdrceni, jsou to obyčejní lidi jako vy! Víte co přináší podzim v tomto nastavení? Obrovské deprese, vlnu sebevražd a chaosů těch, jež neví co se sebou.

K tomu si přidejte aktuální dění s covidem 19 a zpřísněním „pravidel“, kterým mnozí věří stále v ohledu toho nejlepšího pro naše zdraví. Máme opět výjimečný stav a dost možná to povede opět k strašení a vyhláškám nabádajícím k nošení roušek všude, až ideálně zavření se doma a nikam nevycházet, ale já vám teď něco povím, řekněme si to narovinu!

Mnozí z vás pro které to teď píšu to udělají, nebudou mít z čeho vyžít a budou sledovat TV a děsit se jak statistiky narůstají – čísla o které se lidé nezajímají, jestli jsou relevantní a průkazná a nebo ne – všemu věří! To co se v TV řekne je pro ně pravdou a ať už to tak je a nebo ne, co u toho dáváme za impulzy tělu a mysli? Je to řešení, možnosti a nebo úzkost a bezmoc? Je to strach, je to nemoc, je to nárůst pocitu nebezpečí a jak na to tělo reaguje?

Je v neustálém poplašném módu, vylučuje látky a hormony na obranu vlastně před ničím, před vaším strachem a komu tím prospíváte? Doslova se vybíjí a zabíjí před ničím! A s dalším a dalším zaměřením na strach a boj vaše mysl vytváří neustálý chaos a boj doslova o přežití. Toto toxické nastavení naprosto snižuje imunitu, chuť vůbec žít, vyvolává to myšlenky, jaký ten život zde má vlastně smysl a víte co se stane?

Tito lidé se naprosto zhroutí, budou potřebovat odbornou pomoc ne skrz covid, ale skrze svůj psychický a fyzický stav, který se bude horšit a který skolí ledacos a vůbec to nebude o covidu! Bude to o tom, že nevydržíte sami se sebou jako jednotlivci, natož jako rodiny! Bude to poté o tom, že vaše snížená imunita nezvládne ani slabé nemoci. Tento strach a šílenství je mnohem nebezpečnější, než jakákoliv aktuální nemoc tam venku!

Psychika je velice podceňována, lidé se dívají jen na schránku těla a viditelné problémy, ale co to uvnitř? Přitom já a mnozí „alternativci“ jež jsou neuznáváni tímto nemocným systémem jsme neustále zdraví! Zvláštní, když to co funguje je nazýváno „alternativní“ a to co nám naopak škodí je nazváno lékem plným vedlejších účinků, jež příčinu neřeší.

Já osobně jsem si vyléčil astma a alergii třetího stupně, kdy jsem se dusil a nemohl dýchat natolik, že kolikrát byla třeba i taková ta foukačka, abych se nezadusil a neukašlal. Nyní mě to však neobtěžuje a žádné léky a foukačky nepoužívám! Stejné to mám s celiakií, když jsem měl po lepku křeče, bolesti a vyvolávalo se mi zvracení a proč? Protože psychika!

Ve skutečnosti je to ta nejpodstatnější část ovlivnitelné obranyschopnosti, píši to zde z vlastní zkušenosti a naprostých změn života a jeho chápání. Věnuji zde svůj čas a řádky, jak nejlépe to umím, zkusíte se zde i vy nejlépe pozastavit nad tím vším? Čemu tohle dění slouží? Bojíme se momentálně bezpříznakové nemoci, kde máme minimum vážných případů a téměř žádné mrtvé! Přijde vám to normální?

Zcela upřímně.. světové elity chtějí, aby lidstvo bylo nemocné, kontrolovatelné a manipulovatelné strachem a výborně se jim to daří! Píši vám to před obdobím, kdy jste jako lidstvo nejvíce zranitelní! Proč teď druhá vlna? Existuje lepší načasování? Odvolit jsme ještě mohli, ale teď už se pojďme zase pořádně děsit a bát? Ne.. naopak, co udělat pro zdraví?

Nabízím pohled a možnost vystoupit ze strachu a dostat se do stavu, kdy vaše imunita bude v pořádku. Je pak zcela zbytečné se bát covidu, protože jej nedostanete a i kdyby se tak stalo, průběh v naději, důvěře těla i psychiky a uvědomění jak se věci mají vám zajistí snadný průběh! To vy určujete v jakém jste rozpoložení a jak tělo reaguje „viz reakce na citrón“ a co můžete udělat?

Především přestat sledovat to, co vás děsí a s čím nemůžete nic dělat a nijak to ovlivnit.. prospívá vám snad nějak, že sledujete počty nakažených? Ne.. naopak, tak proč to děláte? Přispívá vám stále se děsit a chodit na testy? Ne.. tak proč to děláte a přispíváte k umělé panice a počtu, neboť testy dle mnoha odborníků a z odvětví lékařství nejsou věrohodné a vychází pozitivně i v případě, kdy pozitivní nejsou!

Zde se bavíme o trendu mnoha nakažených bez příznaků! Kdy největším příznakem je strach a tento počet je manipulován! Ačkoliv počty rostou, je zázrak znát ty, jež touto nemocí trpí a tím nechci říct, že není! Tím chci říct, že je mnohem méně nakažených a také že ti jež umřeli již byli nemocní, ale neuvedlo se, že umřeli na dýchací obtíže, rakovinu, problém se srdcem, diabetes melitus a další, ale uvede se covid.. chápete, co tím chci říct?

Pitvy odborníků prokazují, že mnozí covid ani neměli a tak se pitvy zakazují a teď se zamysleme, je to nevěrohodnými testy a nebo účel? A vy to pak posloucháte ve zprávách jako pravdu.. Straší a dělají vás nemocnými schválně a také zbabělými, protože naši předci by šli do nemocnic a chtěli vidět ty své nemohoucí bratry a sestry a co by udělali kdyby zjistili, že tam vlastně ani nejsou a celé je to jen šílená hra světového charakteru?

Vy jež se probouzíte a uvědomujete si, jak psychika funguje a jak vytváříme v těle podmínky přesně pro to, na co myslíme.. rozdýchejte to a postarejte se především o sebe! Vztek, chaos, agrese a zranění z obelhání jsou jen další a sofistifikovanější prostředky na vytváření nemocného prostředí uvnitř nás i kolem nás. Je třeba osvěta v klidu, soucitu a pochopení, abychom to změnili, nyní je mnoho těch, jež by se prali za ta opatření!

Nemůžeme se bít jako lidé mezi sebou, zatímco ti jež za tím stojí se nám smějí! Myslíme-li na nemoc, budeme nemocní i kdybychom ji nechytili a budeme se tak cítit! Budeme-li se zaměřovat na zdraví, přirozeně se zbavíme strachu a žádné roušky a omezení jež do nás tlačí nebudou třeba. Vibrace harmonie a vnitřní radosti je vysoce nad covidem, jež žije jen díky nízkým vibracím strachu. Věřím, že se to tak dá pochopit!

Na podzimní a zimní období se tedy dej do kupy! Ty jež čteš tato pro mě zcela jasná a pochopitelná odhalení. Vkládám do tebe naději, že to také pochopíš a přijmeš, že nastavení bát se ti neprospívá a je mnohem horší a nebezpečnější než nemoc covid sám o sobě. Buď více se sebou.. choď více do přírody a také trav čas s blízkými, jež tě podporují a podporuj zase je! Více lidem hrozí zmagoření a sebevražda, než udušení covidem!

Společně to zvládneme a vytvoříme lepší podmínky pro život, který nám ti jež tohle divadlo kontrolují připravili. Můžeme lépe společně konat až tehdy, až nebude většinové lidstvo zotročených a unavených životem na jejich straně. Pak se odhalí mnohé! Třeba právě i to, že psychika se léky opravdu neléčí! Zamysleme se.. já byl nešťastný, nechtěl jsem zde být, ale změnil jsem princip a náhled na život a „nevyléčitelné“ nemoce ustoupily!

Je to naopak, mnohé co se zde tvrdí.. jako kdyby se mě nemoce najednou bály a utíkaly přede mnou a tak si také připadám a tak se také děje. Byl bych schopný to dokázat, píchnout si před vámi všemi nějakou horší nemoc a skrze svou obranyschopnost těla a mysli ji bleskově projít i tam, kde lidé umírají! Tohle by se mělo učit.. dbát na pohyb, zdravou stravu, nasávaní slunce v relaxačních stavech spokojené s klidnou myslí, dostatek zdravého spánku pro její spočinutí a relaxaci těla a správný pozitivní přístup.

Za zmínku stojí tento test u známého Wimhofa, jež dělá pro mnohé „zázraky“ skrze svou přirozenost a vědomost – práci s tělem i myslí! Ve videu si můžete zapnout titulky a nastavit automatický překlad do češtiny.

Lidstvo se potřebuje přestat zaměřovat na to, co nechce a čeho se bojí a začíst se zaměřovat na to, co si ze srdce přeje a co nás společně vyživuje a povznáší, pak se vše naprosto obrátí vzhůru nohama. Tak se stane, jak se lidstvo začne probouzet ze spánku strachů a otroctví, které stále svým způsobem podporuje a za které je ochotno se i bít s těmi, jež je mohou probudit, ale to se mění!

Dále jsem povinen vysvětlit základní role, jež nás v tomto pohlcují, abychom se jako lidé mohli z těchto vzorců přirozeně vyvléct! Jsou to z určité roviny protipóly, v kterých lidé nevidí často rozdíl, proto je třeba se na ně zaměřit. Patří sem například lítost a soucit, také agrese a důraz a to souvisí s rolí oběti a tvůrce.

„Prvními termíny si škodíme, tvoří nás nemocnými a druhé nás povznáší a tvoří nás mocnými. Nemocné lze ovládat, mocné nelze ovládat, ti ovládají!“

Lítost – je to stav, kdy litujeme druhé. Naše lítost jim však nepomáhá, protože nenabízí změnu, ale jen umocňuje stav bezmocnosti. Lítost neumožňuje přijetí toho co se děje, ale naopak realitu odmítá. Hlubší stav lítosti přechází do deprese, znechucení, naštvání na život a pohrdání jím a situacemi, které nám přináší – role oběti, jež je bezmocná – nemocná.

Soucit – je to stav, kdy s druhými soucítíme, chápeme jejich trápení a nabízíme jim pomocnou ruku a řešení! Soucit nepřehlíží problémy, je to aktivní přístup pro změnu a přijetí reality takové, jaká je. Avšak ne z pozice oběti, jež realitu nemůže změnit, ale tvůrce, jež myslí vždy na další řešení a možnosti. V těchto situacích jsme v roli tvůrce – mocných, jež situace řeší.

Agrese – je to stav, v kterém doslova bojujeme se vším, co se nám nelíbí. Neumožňuje to však náhled, pochopení, ale jen odpor a násilí. Problémy se tím často nevyřeší a prohloubí, neboť vidíme sice problémy, ale ne jejich příčinu. Příkladem může být defenestrace poslanců – přinese to na oko řešení, ale pokud se nezmění i to zákoutí systému za tím a nezmizí elity, jež to vše vymyslely, pak se jen změní figurky na šachovnici a ti za tím budou prosazovat ještě rafinovanější plány.

Důraz – je to stav, který nám umožňuje jednat rázně, avšak s rozvahou a vnímáním všech souvislostí až k podstatě, neboli k příčině! Vědomý člověk ve stavu důrazu nezasahuje proti důsledkům, protože příčina vždy přinese další a další důsledky. Uvědomuje si, že je to mrhání energie a času a proto jakmile je zde možnost odstranit příčinu, jedná rázně a důrazně! Takový člověk není slabým, jak by mnozí nevědomí rádi říkali.. Naopak, je schopen zabít zcela bez výčitků, vytrhnout a změnit cokoliv, co je nutné pro změnu. Na rozdíl od těch jež jsou ovládnutí agresí není pohlcen emocemi a je stále schopný nadhledu.

„Agresoři jednají ve stavu křeče, důrazní ve stavu klidu a soustředění umožňující více řešení, kdežto agresoři vidí běžně jedinou.“

Role oběti a role tvůrce je zde tímto již doufám objasněna. Oběť nemůže nic změnit, bojí se změn a raději trpí i nevyhovující podmínky, které zná, neboť strach oběti říká, že by to mohlo být ještě horší, proč to riskovat?

Tvůrce pokud něco změnit nemůže, pak to přijme a přestane se tím trápit, pokud je zde však řešení, pak vychází z komfortní zóny známého a tvoří nové cesty a možnosti i za cenu, že zde bude vlna nevole a odporu.

To však tvůrce neodrazuje a stále si jde za svým, je-li tvůrce ve svém srdci, tvoří pro všechny to nelepší, pokud však ne, je to nebezpečný jedinec, jehož cíle vychází čistě jen z ohledu na sebe sama nebo nejbližší.

Zajímavá videa a informace o koroně najdete zde po rozkliknutí!

K závěru bych chtěl opět doporučit meditaci, jež nám umožňuje vystoupit z role obětí, kde si neseme ublížení ať už od systému v kterém žijeme, tak také od lidí, které jsme potkali. Vhodná je především k dořešení si vztahů s partnery a blízkými, kde nás něco trápí a bolí.

Meditace vede k pochopení příčin a možnosti vystoupení a vyrovnání těchto nepokojů na úrovni psychické i energetické! Vše na co myslíme si nese energii, která pracuje s naším tělem -> viz příklad s citrónem..

Také doporučuji meditačního průvodce, které si zdarma můžete objednat a dopřát si tak měsíční řízenou plavbu skrze životní změny.

S láskou a radostí Matouš Svoboda – Ektara 🙏💜

Hluboce si vážím každého DARU, kterým oceňujete mou tvorbu, 
přispíváte tak k dalším vznikům těchto kouzel v  rovnováze plynutí.
Pro podpoření mé práce prosím uveďte do poznámek – DAR

Číslo účtu pro platbu v korunách: 211927981/0600 
     Zahraniční platba: ČÍSLO ÚČTU 2601536715/2010

IBAN CZ1520100000002601536715
SWIFT/IBC: FIOBCZPPXXX (Eurový účet)
Děkuji Vám!
💜

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře
  1. Erich SVK napsal:

    Pekný večer Matúš.

    Sledujem články, príspevky a videá, ktoré pridávaš. Samozrejme to tiež vidím podobne.
    Tiež som sa zbavil chorôb a už s nimi nemám nič spoločného, preto sa ani Korony nebojím.
    Ona nemá šancu. Samozrejme imunitu budujem stravou, športom, kúpaním sa celý rok v jazerách a riekach. Áno aj v zime. Úžasný pocit.
    Chcem podotknúť pre všetkých, čo toto budú čítať. Buďte takými ľuďmi, akými chcete aby boli všetci okolo vás. ♥️
    Pekný večer, ahoj. A veľa inšpirujúcich článkov, ktorými vnesieš ľuďom svetlo do ich temných a nešťastných životov.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)