fbpx

„KDYBYCH JEN“ mohl promlouvat s Bohem..

18.12. 2020Matouš Svoboda0

Pochopit smysl a vnímat Boha, vedení, vše by se vyřešilo, vše by bylo snazší !

Jenže já jej neslyším! A zde je právě ten háček, jak slyšet neslyšitelné, jak vidět neviditelné? Existuje vlastně vůbec? A jak je možné, že tohle dopustí?!

Také jsem měl tyto otázky a mnohé další! Zjistil jsem však, že čím více řeším tyto pochybnosti o spravedlnosti a smyslu, tím více jsem naštvaný, rozladěný a tím více pochybností o smyslu života mám! Je to bludný kruh nepřinášející žádné řešení, tak jsem si řekl DOST!

Být naštvaný, rozladěný a bez naděje nikomu neprospívá, ani mně a ani okolí, bylo to silné uvědomění, pomohlo mi zaměřit se na to co mohu zlepšit za sebe bez obviňování Boha, světa i okolí a právě to mě k Bohu zase navedlo i se zodpovězením těchto otázek.

Je to paradox, když jsem zarputile vyžadoval odpověď, nepřicházela a když už mě odpověď nezajímala, najednou jsem věděl, že to vše šílenství není vizitkou Boha, ale lidí a především takto podobně kriticky smýšlejících, jako jsem byl i já. Hezky to popisuje tohle video, vřele doporučuji obětovat mu tři minuty vašeho času, neboť 3 minuty času s pochopením nám mohou změnit celý zbytek života a já věřím, že to tento článek s videem opravdu udělat může, i u mě to bylo podobné, tak proč by to nešlo u vás?

Dává vám to smysl? Klidně se podělte o svůj pohled do komentáře, smyslem je přesně to co jsem už zmínil a tím je hledat cesty a řešení. Důležité je proto měnit své zvyky i okruh přátel, protože ti jež si jen vzájemně stěžují jsou právě v tom bludném kolotoči, z kterého je třeba vystoupit!

„Drže se dál od negativních lidí.
Mají problém na každé řešení.“

Albert Einstein

Tento základní stavební kámen je pokud vybudujeme, můžeme se vydat dál s podporou přátel, jež také hledají cesty a řešení! Pokud však nejsme ochotni se vzdát starého způsobu uvažování, nemá smysl číst a ani reagovat, protože to co píši myslím vážně, aby to fungovalo, musí to myslet vážně i ten, co čte nyní v tuto chvíli tento text!

Pokud tedy jste ochotni změnit své zažité destruktivní vzorce i prostředí a nebo jste to už udělali, můžeme pokračovat dál! K tomu je třeba uvědomění, co nám brání vidět a slyšet, neboť jsme to my samotní! Prostě to nejde pojmout čistě logikou, ale city! Neboli láskou k sobě i okolí postupně, poté to můžete cítit, vidět i slyšet mimo běžné smysly, ale nebudete to mít komu říct, neboť ti jež chtějí důkaz nebudou rozumět a budou mít problém na každé řešení. Tak se odsuzují sami předem těmto poznáním.

A ti jež cítí, ti již nepotřebují důkaz a vnímají hlouběji i beze slov, neboť tohle je vážně až za slovy. Tato zkušenost je nepředatelná, na to je věda zaměřená skrze na materiálno a důkazy krátká. Pokud jste otevřeni této možnosti, rád vám v tom pomohu pocítit, že nás tu opravdu něco božského přesahuje, neděste se teď slovem „meditace“, protože právě v klidu a uvolnění s přijetím možností přichází obrat, kdy se z nemožného možné stává a to co píši budete moct vědět a cítit také!

Nejde teď o to jestli jste věřící nebo ne, jde o to dát šanci něčemu, co vám opravdu může změnit život. Nachystaná meditace zaměřujíc se na propojení s Bohem je postavená na mesiáši, prorokovi, kterého zná celý svět. Meditace Ježíše Krista, navedení k Bohu je pro kohokoliv a já osobně jsem si jist, že nás vzájemně povznese a mnozí poprvé pocítí, co doteď necítili! A kdy? 25.12.2020! A v kolik? V 10 h dopoledního času.

A kolik, kolik to bude stát? Kde je háček? To je právě to! Vždy to přece něco musí stát! Co jsi za to člověče ochoten dát? Za možnost vnímat Boha? Že nic? PAK JE TO PRÁVĚ PRO TEBE! Mně to za zkoušku stojí, pokud i tobě, takže zde je odkaz a 25.12.2020 v 10 h se budu těšit! Případně si cestu najdeš, je možné ji slyšet i dříve a co to stojí? Jen trochu tvého času a vůle, je to na tobě, jak se rozhodneš.. avšak žádné výmluvy už zde nemají místo..

Budeš dál nadávat na život a Boha, tvrdit, že něco nejde aniž bys to zkusil a nebo to bude tvůj první velký krok vedoucí ke změně? Ty rozhoduješ o svém osudu..

Matouš Svoboda – Ektara

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)