fbpx

Uměle vyvolané tornádo!

Je to přesně na den 79 let, kdy byly zničeny Ležáky – 14 dní po Lidicích a dnes v tento datum jsou srovnány se zemí – Lužice!

‼

Je to náhoda? Je možné, aby se „přírodní“ katastrofy vyvolávaly uměle? Podívejme se co zachytil opakovaně radar dlouho před tornádem a poté jak v okolí vypadaly mraky, schválně přidávám i snímek, kde je to zřejmé anebo snad není? Nestojí to snad k zamyšlení se nad „nenáhodama“?

⁉️
Normální mraky?!



PROJEKT KUMULUS

Pokud jde o přírodní katastrofu na Moravě, kladu si otázku týkající se ′′ Projektu Cumulus „. Již v roce 1952 došlo oficiálně k potvrzení manipulace s počasím britské armády, kdy došlo k likvidaci oblastí Devonu a 35 lidí zabito. Psal jsem o tom v roce 2012 v knize Ticho. A to můžete zjistit i v The Guardian: ′′ Britské experimenty s manipulací s počasím v náhledu na současnou praxi v USA. Cílem bylo zaměřit se na ′′ super studené ′′ mraky a zvýšit objem částic mrazivých vodních par. Většina metod se týkala střílení částic soli, suchého ledu nebo jodidu stříbra do mraků, buď z letadla, nebo z hořáků na zemi. Poté by se mraky srazily, stažené pod bodem mrazu o další hmotnost hustých částic, což způsobilo, že prší dříve a hustší – jodid stříbrný může způsobit liják až 300 mil. Mnoho zemí nyní využívá tuto technologii, která se za posledních 50 let výrazně zlepšila. „Studuj, uvažuj, hledej odpovědi. Například otázka: co se bude v nadcházejícím období stavět v zasažených oblastech na Moravě. Zdroj

Očka, co si běhají ten den po obloze kousek od Lužic, ještě před vznikem tornáda.. Dejte si ruku na srdce, není zde žádná souvislost? Jak moc je špička pyramidy děsivé téma?! Natolik, že se i Tomáš Klus otočí vzád skrz pravdu, kterou vidět odmítá?

Nevidí Tomáš schválně a nebo naopak cíleně?

Víš milý Tomáši.. vážím si tvé moudrosti, tvé energie skrze zpěv, avšak ono to není celé o Babišovi, jak si myslíš.. to je jen loutka a ty divák sledující představení, avšak mnohé je ještě za oponou..

🏴‍☠️

A nebo souhlasíte s touto „demagogií“, kterou nám tento zpěvák předvádí právě přesně předtím, kdy tohle spustí? Předtím, kdy uměle vznikne doslova „TORNÁDO“? Mrkněte se, hoďte na to očko..

Video pravých manipulátorů a Tomáše Kluse

Kde se lámou náhody s cílenými kroky, kdy nám slovo náhoda zní lépe, neboť pravdu vidět nechceme a s výsměchem odmítáme?

⁉️

Od rána mám v hlavě Lidice, a tak jsem se zajímal a velmi brzy našel paralelu i skrze datum. Je možné, že se některým jednoduše nelíbí, že se lidé bouří proti systémovým pravidlům?

⁉️

Pamatujte, oni jsou schopni čehokoliv.. ČEHOKOLIV, aby si udrželi svou moc a odvedli pozornost a přesto jsou tak zvrácení, že všude zanechávají spojitosti, jako vyjádření své moci i skrze výsměch obyčejným lidem.. rádi zanechávají své stopy a symboly..

🏴‍☠️

Co si o tom myslíte vy?

Slovensko (zhruba 60 km od Lužic ten den před vznikem Tornáda)

Další souvislosti.. posuďte sami..

Vždy řeším jako první souvislosti, co přijdou a že to bylo silné a hluboké vedení skrze uměle vytvořené tornádo!

🌪️

 Musel jsem. To neznamená, že se tím bavím a nebo že je mi to lhostejné, co se s lidmi děje!

‼️

Velice soucítím a rád v místě pomohu v rámci svého volna fyzicky a psychicky pro ty, co budou chtít.. Stačí se ozvat, moc rád podpořím přímo někoho konkrétního, napište mi.

🙏

Nenechme se odfouknout něčím nepřirozeným, ačkoliv si to jako lidé v mnoha ohledech od přírody zasloužíme, ale takhle ne! O geoinženírství a Klusech co jim běží vstříc a dělají jim na to alibi, o tom se mluvit musí!

To se na mě nezlobte, nemohu jinak! A pokud je to na vás moc, pak je mi líto.. potom je třeba, aby vás toto téma odfouklo někam pryč, kde jsou lidé tedy „taktnější a rozumnější“, protože já nenabízím to, co lidé slyšet chtějí, ale to co cítím.. pravda někdy není vábná, není lidem po chuti..

Zkuste článek přečíst bez předsudků, ať vás ta“ realita“ života neodfoukne

„Když lidem budeme říkat jen to, co chtějí slyšet, nikam je to neposune a ještě je to utvrdí, že to co dělají, dělají dobře.. Ale co když to tak NENÍ?!“

☯️

Avšak pokud máme předsudky, že se něco nemůže stát, pak tomu nevěříme ani kdyby k tomu bylo hromadu důkazů!

🤷‍♂️

Vidí kdo chce vidět, nachází, kdo hledá, život nám dovoluje žít i bez pochopení a smyslu života, tomu se říká svoboda a zodpovědnost za život.

☯️

To je život, realita, avšak někdo má své předsudky tak silné, že se mu pak potvrdí vždy jeho verze „reality“, ať už je argumentace jakákoliv, takový člověk se realitě zavírá, neboť kdo nevnímá možnosti, spokojí se s jednoduchostí, ale život není jednoduchý a lidé přijímají poté raději jednoduché lži namísto pravdy, která se jeví kolikrát nepravděpodobně.

Hezký příklad takového přístupu „demagogie“ toho co je a není přirozené je být rozhodnutý již předem a bez podnětů a bez pochopení jak to dotyčný myslí, stavění si „reality“ po svém se zavržením toho, co nechceme a nedokážeme ani připustit, natož přijmout.

Někdy je dobré něco otevřít bez předsudků, jen si to přečíst a udělat si názor.. Nebýt rozhodnutý předem, protože šílené věci se občas dějí a když jim nechceme věřit, zavřeme se pravdě předem.. Tím však nerozporuji řadu nesmyslů a konspirační jevy, které tu samozřejmě jsou.

🙏

Mnoho lidí si nemůže udělat konstruktivní názor, protože už názor má! Ještě předtím, to poté je zodpovědnost čistě dotyčného, neboť nelze nalít nic tam, kde je již pohár plný.

Přeji tedy hezké zamyšlení

💜

Další zajímavosti k tomu, kdo to zde ovládá

S láskou a radostí Matouš Svoboda – Ektara 🙏💜
Hluboce si vážím každého DARU, kterým oceňujete mou tvorbu, 
přispíváte tak k dalším vznikům těchto kouzel v  rovnováze plynutí.
Pro podpoření mé práce prosím uveďte do poznámek – DAR
Číslo účtu pro platbu v korunách: 211927981/0600 

Zahraniční platba: ČÍSLO ÚČTU 2601536715/2010
IBAN CZ1520100000002601536715
SWIFT/IBC: FIOBCZPPXXX (Eurový účet)
Děkuji Vám!
💜
"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)