fbpx

Doktoři neví, co je to zdraví!

Napadlo Vás někdy, že doktoři neví, co je to zdraví? Vědí jen co jsou to nemoci a jaké jsou jejich příznaky! Znají různé termíny a na každou nemoc vám napíší nějaký recept. Ale o zdraví nic neví! Nanejvýš mohou říct, že zdraví je stav, v němž žádné nemoci nejsou, ale to je nesmírně naivní a zavádějící, protože zdraví je naprostý opak nemoci, zdraví nelze nemocemi definovat! 🤷

Je to stejné jako říct, že ticho je absence zvuků, ale zvuky ticho netvoří, právě naopak! Tudíž definice založená na opaku je naprosto zvrácená a přesto je to přesně ten přístup, na kterém je zdravotnictví postaveno! Doktoři se nezajímají o zdravý životní styl vedoucí k lásce, běžně vůbec neřeší psychickou pohodu pacienta, řeší až projev bolavých zad, vysoké cukrovky, či poruchy spánku.

Na vše zmíněné jsou prášky! Na tišení bolesti zad s dodáním, že by se neměli tak přetěžovat. U cukrovky si píchněte inzulín a omezte sladké a u poruchy spánku si vezměte léky na spaní (chápejte oblbováky – drogy, jež vás natolik oblbnou, že o sobě nebudete vůbec vědět) -> je to však soubor dílků projevu zdraví?!

Není! A každý z těch doktorů to dobře ví, že ty léky nejsou součástí zdraví, vědí že způsobují další a další vedlejší účinky, na které potřebujete další a další oblbováky, léky, drogy, jež nejen že neřeší příčinu a nemoc jako takovou, ale vyvolávají další a další nemoci, jež vedou k závislosti na dalších a dalších drogách!

Doktoři dnešní doby jsou něco jako legální dealeři drog, při kterých na chvíli na nemoc zapomenete, ale musíte si brát své dávky pravidelně a postupně je navyšovat, neboť tělo si na ty drogy zvyká a má stále větší odolnost. Už to je důkaz projevu obrany těla proti nezdravým a nepřirozeným dávkám drog!

Doktoři vás neléčí, naopak vás chtějí mít všechny nemocné, ale nezlobte se na ně a na farmacii, jde o čistý business! Jste jejich klienti a oni potřebují prodávat, o nic víc jim nejde (těm doktorům.. ale o co jde těm, co s nimi sepisují smlouvy?). Mají bonusy za určité léky, kdy uzavřou smlouvu na určitý produkt, který je pro ně výhodnější prodávat, zde nešlo a nejde o vaše zdraví!

Proto je na světě tolik nemocných závisláků, neboť zde máme ty jež neléčí, ale naopak legálně prodávají drogy, aby jejich klienti mohli na své problémy na chvíli zapomenout. Nejsou domovy zdraví, jsou nemocnice, tam je cílem pumpovat to do nich horem a spodem a často se neočekává, že by odešel pacient domů zdravý po svých, ale očekává se, že tam na svou nemoc zemře.

Naposledy když jsem byl u doktora, měl ze mě šok.. snažil se mi prodat tetanovku – dokonce to oznámil, že dáme tetaničku.. byl v šoku, protože doktorům se přece neodporuje a oni přesně vědí, co je pro vás nejlepší! Když tam přijdete teď, budou Vám tvrdit, že dáme očkování na covid.. proč? Business.. Přišel mi rázem jako takový ten pouliční dealer co přijde a řekne ,,chceš něco?“ Ale na rozdíl od něj se vás alespoň zeptá, neřekne „dáme kokajníček!“ 🤦

Doktor je v tomhle mnohem horší a když mu řeknete, že není zodpovědný za vaše zdraví a nikdy ty následky nepřevezme, že je to váš chrám a vaše rozhodnutí a že to před vámi už nezopakuje, dívá se na vás jako kdybyste spadli z Marsu! Ale přiznejte si to.. toho doktora popravdě vaše zdraví vůbec nezajímá! Jde si splnit šichtu prodaných „kokajníčků, paralenů a antibiotik“.

Z těch jež mají psychické potíže je chodící zelenina bez emocí, ale neřeší se jejich opravdové niterní potíže.. i mnoho psychologů jen poslouchá a přikyvuje jako automat, jež vám podá horkou tekutinu poté, co tam hodíte (dříve dvacku, nyní pajdu) a zmáčknete pár tlačítek.. On vás nechce vyléčit, ztratil by pravidelného pacienta a vůbec, kdo by vlastně zadarmo poslouchal problémy nemocných?

Věděli jste, že mají povinné návštěvy dalších psychologů? Velice často jsou to lidé, jež sami mají život v troskách a neumí si pomoct, naučí se definice opět ne na zdraví, ale nemocí a jejich projevů a pak radí co s tím pomocí metod, jež už nefungují tisíciletí. Na světě neubývají nemocní.. přibývají a to neustále!

Stále je víc lidí na antidepresivech, těch jež skáčou z mostů, či řeší situací hrstí prášků s alkoholem a všichni dobře víme, že to projev zdraví nebyl a nikdy nebude, ale plno lidí si pro tu hrstičku prášků dojde, neboť mají pocit, že je to lepší než nic – když už je nikdo nevyléčí.. Pravdou je, že se vyléčit mohou, ale to by je museli přestat léčit nemocní psychopati a zaprodanci farmaceutické mafie!

Kolik doktorů vám poví, že největší pravděpodobnost dostání nemoci v dnešní době je zapříčiněna neustálým stresem, zlobou, agresí, odmítáním reality, podceňováním sebe i ostatních, krmení svých strachů a obav černými vlky, jež vás požírají zevnitř? Ne.. řeší v lepším případě jak často chodíte ven, v tom horším jen to co jíte..

Řeší jestli kouříte, pijete alkohol, kolik sníte balíčků chipsů a jak moc ujíždíte na tučném bůčku a klobásách, dokonce i ten pohyb už je chápán jako bonus a mnoho z těch co je navštěvují ani není pohybu schopno, není to snad jasný signál, že zde je něco naprosto špatně?

Proto jsem tehdy odvětil doktorovi, že jsem zde jen pro průkaz bezinfekčnosti a to je to jediné co mě zajímá a pokud bude pokračovat ve svém prodeji dalších očkování, otočím se a najdu si jiného kompetentnějšího doktora k prohlídce a napsání mi tohoto průkazu.. ,,Rozumíte tomu co Vám říkám pane doktore, anebo mám odejít rovnou?“ Najednou to pochopil.. napsal co jsem požadoval a přestal obtěžovat, neváhal však ještě položit jednu otázku..

„Vy patříte k nějaké sektě?“ … ale to už nemělo smysl ani odpovídat, když už je někdo naprosto zabedněnej a pracuje v této oblasti, tak jak po něm farmaceutická mafie chce, tam není co vysvětlovat.. Chápete tu absurdnost, kdy už tento člen zdravotnické sekty již ani nechápe, že to on patří ke kultu, jež ctí nemoc jako něco posvátného?! Pokud ctíte zdraví, jste „divným“ v tomto nemocném světě (nemocný často vysvětlují zdravým lidem, že jsou nemocní)..

Odvětil jsem, že by to stejně nepochopil.. vypadal uraženě.. nicméně kompetentnost k vydání průkazu o bezinfekčnosti nakonec projevil a oba jsme si oddechli, že už jej zase nebudu navštěvovat.. Vzhledem k faktu že jsem prošel mi průkaz posléze i vydal a naše cesty se zase oddělily.. Průkaz jsem nikdy nevyužil, zjistil jsem, že pokud jej po mě někde vyžadují a podporují tyto nesmysly, není to poté místo vhodné pro zdravé, neboť bez průkazu jsou chápáni jako potenciálně nebezpeční a nemocní.

Jinak jak se řídí farmaceutické mafiánské celky pokyny, když chtějí něco nového prosadit stůj co stůj? Jsou schopni téměř čehokoliv! Video je slabý odvar reality..

PS: Nechtějí Vás vyléčit, nechtějí přijít o své pacienty.. dealer také nesnižuje dávky závislákům.. naopak.. neustále je navyšuje! 

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)