fbpx

Jsme v době, kterou kontroluje globální elita?

,,Dnešní elita chce zůstat u moci za jakoukoliv cenu i za cenu, že většina společnosti půjde do kytek“ – profesor a prognostik Petr Staněk. Na cestě do pobytu ve tmě mám chuť ještě něco sdílet! Krom odkazu na tento výborný rozhovor!

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Co vlastně mohu či nemohu napsat, abych nebyl stíhán? Není možná lepší jen citovat odborníky? Máme vůbec ještě svobodu projevu? Možná z části ještě ano, ale určitě nemáme svobodu po projevu! Jak jsem to zjistil? Mými nejvěrnějšími fanoušky se stala policie, jež zřejmě dostala za úkol eliminaci mých projevů.. a tak nejobávanější složka policie NCOZ, neboli národní centrála organizovaného zločinu, jež se běžně zabývá terorismem a případnými útoky se snaží pravděpodobně vymyslet, jak by se z tohoto působení na FB dal vykonstruovat nějaký ten terorismus, či alespoň schvalování genocidy.. něco vám povím.. „Vy co se vás to netýká“.. chápu vás..

Ono je pohodlné být ve stádu, nemusíte se projevovat a v té chvíli se od vás nic neočekává.. nemusíte přemýšlet, nenesete za nic zodpovědnost, vyhnete se konfrontaci a když se vše sesype, jen vám bude stačit ukázat prstem na obětního beránka, co za to všechno může.. ale co když bude pozdě a obětní beránek je falešný, co potom?!

Rozsahy škod budou nenapravitelné a ti jež za to mohou se vám ještě vysmějí do obličeje a nechají vás v tom až po uši a bez pomoci..

Víte, kdo pak za to vše ponese zodpovědnost? Jen vy.. nikdo jiný.. vždy to odnesou obyčejní lidé a najednou se jich to bude muset týkat.. avšak klid.. v této chvíli se od vás přece nic neočekává.. prozatím jen seďte a žijte jako by vše bylo v pořádku, na zmatkování z následků ještě bude čas..

A jak poznáte, že v takové době jsme? Jednoduše.. Ti jež upozorňují na to, jak špatným směrem se ubíráme a jaké dopady si neseme jsou perzekuováni, zesměšňováni a nově již i posíláni do vězení! Každý kdo vystrčí svou hlavu z davu je označován za hrozbu, kterou se tento systém snaží eliminovat postupně zvyšujícím se tlakem skrz společnost, práci, zdraví a to jestli vůbec smíte někam do obchodu, či něco komentovat na internetu. Postupně nám berou naše základní práva svobody..

Zákony se přehlíží, upravují a najednou se vykládají jinak a tvoří se výjimky umožňující další tyranii.. avšak když se tyranie stane zákonem, vzpoura se stane povinností! (Tato slova pronesl Thomas Jefferson v době, kdy jsme se řítili do lstivého finančního systému, v kterém jsme dnes)..

Žijeme v době absolutní hlouposti a neodpovědnosti většiny lidí! (Procesor Petr Staněk) Ukrajina je jedna ze zemí, kde mělo 6 oligarchů vlastní soukromé armády.. Pan profesor Staněk upozorňuje skrze označení „ukrajinské mafie“ na možný blížící se problém, kdy budeme čelit zorganizování žoldnéřských složek v našem státě, které budou bojovat právě těmi zbraněmi, jež jsme s takovou slávou posílali na Ukrajinu..

Já sám za sebe podotýkám.. ,,Zbavte společnost odpovědnosti, vzdělání a kritického myšlení a uvidíte nebezpečné děti, jež si hrají se svými vlastními životy a nevědí o tom“..

Dokud ještě mohu, sdílím své dílo o Ukrajině.. Nastane doba, kdy zde tento odkaz již nebudu moct dát.. poslechněte si to.. a pak zvažte, proč se mnou skrze tento dokument zaobírají ti, jež mají řešit v našem státě terorismus..

Dokument o Ukrajině

A stále někdo ještě koktá o 68.. Přišli nás obsadit Ukrajinci.. ne Rusové.. ti byli proti tomuto aktu a přišli až v druhé vlně.. (další okénko z historie)

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)