fbpx

Věštba nikoliv budoucnosti, ale ryzí přítomnosti!

📌 1.9.2023 – věštba nikoliv budoucnosti, ale rizí přítomnosti: Ze zprávy je patrné, že se máme přestat hádat kvůli drobkům pravdy, které spíše slouží k rozbití rodin a vztahů. Máme se spíš zaměřit na to více zjevné, co lze uchopit a předat lidem tak, aby jim také lépe docházelo, že jsou součástí manipulace..

Zřejmě tomu nebudete chtít věřit, ale tento záblesk je něco jako průsečík předzvěstí, či jak vy tomu říkáte věštba, avšak tu křišťálovou kouli nechte v pohádkách, kam patří! Vidět a vnímat se dá různě a vám zde na Zemi již doslova vymyli mozek. Vaše masírování a hypnotizace je přímo brilantní.

Místo posunu těch co to vidí se mnozí hádají mezi sebou. Místo spojení jste schopni se hádat i z těch drobků pravdy, které se v případě nouze vypouští. Některé jsou vábné, například: „někdo vás údajně zachrání, spasí“.. ale jak to teď změnilo váš stav, váš život? Když například více lidí uvěří, že je Země placatá, neboť o to více lidí v hypnóze kolem rozšíří zprávu o tom, jaký jste magor a jak moc vám šplouchá ve věži.

Vše fascinovaně říkat nemá smysl u těch, co mají v DNA doslova tvořit konflikty u všeho kontroverzního a poté je pravdou, že je jedno jestli tu pravdu máte, neboť pravda nad tím vedoucí ke konfliktu přesahuje více realit. ☯️

Mnozí stále nechápete, čeho jste u odhalování součástí.. Placatá x kulatá, malá x velká, gravitace je x není, točí se x netočí, letíme prostorem x jsme na místě, stojíme a Slunce obíhá kolem x rotujeme kolem Slunce. Stejně tak teorie kdo a co nás ovládá, neboť mnozí nepřijímají nic jiného než přijatý narativ davové psychózy ohledně politiků.

A z toho mnozí čekají na záchranu od tajných uskupení jako „Bílé klobouky“.. čekají na mateřskou loď U.F.O a příchod mimozemšťanů a zároveň podle jiné protichůdné teorie to bude divadlo „BLUE BEAM“ pro vznik ještě horší jednotné vlády NWO.. Další čekají na druhý příchod Krista a mnoho těch, co na jednu pravdu vědí deset nesmyslů, o kterých se hádají.

Tahle zpráva není o tom říct lidem, jestli chodí po placaté Zemi a jestli vás ovládají z Vatikánu, U.S.A, či jestli jsou to Židi, Zednáři, Kabalisté, Ilumináti, Šediváci, Reptialiáni, sami lidé vlivem bohatých za oponou, či dávné civilizace stojící a hlídající vás u zrodu až doteď, protože přesný problém toho kde teď jste je ten, že místo prohlášení, že máte stejný problém nefunkčních zákonů pro život a celkově směr života do otroctví se dohadujete o věcech, které neumíte ověřit.

Takovou fanatickou snahou probudit druhé se ještě více vzdalujete, zdiskreditujete sebe i druhé „konspiračně smýšlející“ a ještě více se utopíte v králičí noře utopie. Hádání mezi sebou jen přispívá v nevěrohodnosti a pobláznění vyhovující sektám a osobnostem, které záměrně nechávají zmást druhé pro svůj vlastní prospěch. Zatímco mnoho běžných lidí to poté vůbec nezajímá. Přesně v tomto bodě jste.

Mým cílem není nic jiného, než na to upozornit. Systém v kterém žijete je postavený tak, že je třeba zbořit prvně jeho nosné pilíře a když se spojíte a uděláte to, s rozpadáváním těchto pilířů vyplavou i odpovědi na vaše nyní i nemístné hypotézy.

Je třeba pochopit, že mnozí co zkoumají, mají svou realitu a se zbořením pilířů se dostaví odpovědi všem, poté se ukáže, kdo má pravdu. Z pohledu odjinud se však hádáte, jestli je jezírko slané, anebo jestli je sladké. Zašlo to tak daleko, že z určitého připodobnění se také hádáte, co tam plave a co to umí, aniž byste do tohoto metaforického jezírka dokázali vstoupit a popravdě kdyby se vám to povedlo, byli byste sežráni!

Mohu říci jen to, že na mnoha teoriích je zrnko pravdy a zatímco se o nich hádáte, ony jsou z velké míry propojeny jako puzzle, řešíte jeden puzzlík a nevidíte celou skládačku. Díky tomu se i vypuštěný drobek pravdy stává ideálním nástrojem pro rozhádaní se mezi sebou a proto v tomto jezírku je mnoho jedovatých a smrtelně nebezpečných ryb, které postupně vyzobávají ty, co jdou hlouběji.

Ti co opravdu vědí více o jedovatých tématech běžně neříkají vše, neboť také vědí, že je na pořadu dne především odhalit základy! To co se děje je řízené globálně již nyní. Slouží jim vědecká oblast, vládní a politická činnost, vojenské a bezpečnostní složky, ekonomický systém – banky, farmacie a zdravotnictví, právní systém a tak dále.. a to vše používají k ohýbání reality, tím však vytváří znatelné chyby.

Cílem je poukázat na ty chyby, cílem k zboření pilířů je edukace, namísto toho mnozí naprosto hloupnou, přechází do stavu agrese, apatie, vyhoření, nepříčetnosti, k emoční nekontrolovatelné horské dráze kterou právě ti co to vytváří testují. Rozladěné a vystrašené lze kontrolovat nejlépe, na manipulaci jsou nejvhodnější, neboť je lze přesvědčit pro konflikt dalších s jinou protichůdnou teorií.

Bavíme se o manipulaci davových rozměrů pro zaměření globální a zároveň i lokální. Působí na emoční i logické bázi pro rozhození lidí, kteří ztrácejí přehled i rozum, jejich morální hodnoty jsou překrouceny natolik, až z nouze mnozí čekají na spasení odjinud, čímž k této manipulaci nesmírně napomáhají!

Nemáte vyřešit celou hádanku, která je ukryta a připravována po staletí a tisíciletí (a ještě déle) -> máte se spojit a posílit hlasy lidu více fakticky v ohledu masírek a hypnózy -> popsat co se děje a proč to nesedí.. Pilíře se nejlépe rozloží zevnitř vytažením dogmatických lží. Je třeba se spojit na hlavních základech v pochopení a přestat si hrát na “ Sherlocky Homelessy“ -> cílený „přežblebt“..

Jestli vám něco závidím, je to výzva a statečnost, kterou v sobě můžete objevit, ten pocit postavení se proti světu mocných, ale také je tu vaše zmatečná a chaotická hra se slovy, kterou si často vyložíte po svém a poté se hádáte, kdo to chápe lépe. Je to groteska, představení v kterém jsou sami herci obětí a ani nevědí, že hrají, to je opravdu fascinující.

Přeji vám však štěstí, anebo lépe hodnoty a ctižádost potřebnou k opravdové spolupráci, místo válčení a dohadování. Zbořte pilíře manipulace vysvětlením opaku, reality neohnuté a především jak fungují a co způsobují fakticky. Dokud lidi neopustí od rutiny vymývání mozků, budou zde stále hony na čarodějnice tak, jako kdysi.

Toť věštba reality, věštba budoucnosti netřeba, neboť ta se realitou mění. 🙏

(Oktáva).. (dodatek v závorce jen pro ty, co vědí, co to znamená..)

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)