fbpx

Lekce číslo 8 – Voda jako nedílná a podstatná součást nás samých!

Dovolil jsem si vzhledem k velkému zaměření na vodu skrz živé akce i meditace sdílet tuto lekci veřejně, celý pokročilý průvodce najdete zde

Aby byl náš řád v těle opravdu s přesahem, který si zasloužíme, není možné vynechat vodu! Jsem si jistý, že se teď ode mě nečeká povídání o tom, jak je nutné pít a kolik pít a kdy pít. Stejně bych na to odpověděl:  „poslouchej své tělo“ ,  avšak ten přesah je za vnímáním vody jako takové! Pro někoho je voda jen kapalinou, pro mě je to vědomá bytost, je to živý element a vzhledem k tomu, že je naší součástí ze 70 – 80%, zaslouží si speciální pozornost!

Tvořím opět v proudu dění, nic složitého na tom není, téct bez jakéhokoliv lpění.. možná je to oživení, pro mě je to povzbuzení, neboť tou vodou jsme tu všichni postižení! … Noo.. na jakýsi pokus repu ti pak dám odkaz o vodě na něco zajímavějšího, to spíš aby řeč nestála „aby voda nepřestala téct“

„Napadlo tě někdy, že z určité úrovně pohledu piješ vlastně sám sebe? Neboť každá kapka co ji polkneš, se stává tvou součástí a dohromady to co piješ tvoří 70 -80% tebe sama! No není to zajímavé a silné zjištění?! Z pohledu vody jsme zase my její součástí, jsme kapkami tvořící moře a oceány, které dohromady můžeme nazvat vodou.“

Dostáváme se zde k podobné myšlence, jako v pořadu -> „Jste to, co jíte“ … jen bych to upravil na „Jste to, co pijete“ a pokud si k tomu člověk přidá už skrz základní věci co o vodě víme informace o tom, jak je voda – voditá, nestálá a jak její molekuly neustále pracují a prolíná to se zkušenostmi toho, jak nás vyživuje, čistí a přináší nám potěchu a uvolnění skrz teplou a horkou vodu a obranyschopnost skrz otužování, dojdeme nepochybně i logicky k tomu, že je důležité jak se k vodě chováme. Záleží na tom náš život, život této planety!

Záleží jak se k ní chováme i jako jednotlivci i jako kolektiv, neboť na hlubší úrovni z vodivosti a nestálosti molekul můžeme hovořit o výborném vodiči informací! Kdyby sis vzal nebo vzala vodu a začal/a na ni hnusně ječet – bude chutnat jinak, než ta původní a zrovna tak kdybys vzal/a vodu a začal/a jí skládat komplimenty, vděk a lásku. To je ověřitelné pro každého.. a kdo má potřebu, klidně to může vyzkoušet – jen bych doporučil vynechat první formu nízkovybračních informací a to hned z několika důvodů!

Vše co se v tobě děje již přejímá tvoje voda tam uvnitř, proto je voda spojována s emocemi a proto když je třeba něco vyplavit, tak se spustí pláč! Zbavujeme se v té chvíli přesně té vody, jež si nese informace, emoce a bolesti, které už v sobě nemůžeme držet, které již musí ven. Proto je v první řadě třeba pracovat prvně „se sebou a svou vodou uvnitř“ – aby mohla mít větší vliv voda, kterou přijímáme z venčí! Právě proto řešíme vodu až teď. Jaký má smysl zaměřovat se na vodu skrz pozitivní naladění do vody u člověka, který je v depresích?

Nejen, že toho není schopen, ale on tuto informaci přeladění k sobě nepustí i kdyby dostával vodu ve vibraci lásky. Tím neříkám, že by mu to neprospívalo a nemělo to vliv, avšak uvědomuji si, že dokud by ty hodnoty nedostal skrz změny svého vnímání světa a naladění na něj, pomáhalo by se mu to jen z venčí, ale to pro opravdovou změnu nestačí! Zde se předpokládá, že tuto část máš již za sebou. 

„Občas je v životě třeba projít si varem – když voda vaří, nemusí nás nutně spálit, může nás později zahřát zevnitř – tak jako život.. Je to o naší manipulaci s ním – jestli nás pálí a nebo hřeje, tak jako vařící se voda na čaj
☯️🙏💜“

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

A tak je to tu provázané.. dokud zamořujeme vodu, půdu i vzduch, těžko nám mohou dávat plný potenciál výživy! Voda z kohoutku je mrtvá! Je zničená, prohnaná chlórem a vším možným a my ji pijeme. To tím chci říct.. pokud se tedy naučíme změnit myšlení a navrátit se k srdci a intuici, je třeba řešit i to, že pijeme jed, který to vše blokuje. Pokud to řešíme, dostáváme vše opět na úplně jinou úroveň! Nechci zde dávat tipy na filtry, na speciální láhve a ani na metody kvantování, spinování, sugesce a dalších metod. To si každý najde..

Víte.. nepotřebujete z toho vůbec nic, protože pokud tu vodu chytíte a pocítíte k ní vděk a lásku a třeba nějaké přání i pro ni (což znamená i pro sebe) – pak ji nabijete na úplně jinou úroveň a je to ještě víc, než ji jen vyčistit od jedů. Zdravé tělo v silných vibracích si poradí, ale proč mu to neulehčit, že? Takže vše je na vás a vašem zvážení. Cítím se být pověřený jen ve zvědomění vztahu k vodě a to jak velký to má přesah.

„Představte si vodu jako živou bytost, jako sebe, kde by se k vám lidé takto chovali. Jak byste je chtěli dovyživit láskou, když by se Vám dostávalo pohrdání a znečišťování a naprosté samozřejmosti? Pak je třeba opravdu tu negativní energii někde spláchnout! Tak je to vše provázané a jednoduché. Jedna věc je karma člověka a další karma lidstva jako takového!“

Tím se dostáváme k vědomému prolínání s vodou kdykoliv, když s ní přijdeme do styku. Zvlášť když vaříme, jíme a pijeme, ale také když se umýváme, noboť skrze vodu jde smýt jak již padlo i emoce, energetické bloky, jde pročistit mnohé i na podvědomé a nevědomé bázi, pokud to té vodě = sami sobě.. dovolíme! Asi už nikoho nepřekvapí z Vás, jež čtete tento díl meditačního průvodce, že z toho důvodu mám na vodu meditace a to rovnou dvě! 

Jedna se zabývá vědomou koupelí, na kterou se dotyčný naladí prvně skrze poslech meditace, další část je vědomé čtení a skrz návod je zde péče o tělo, mysl i duši právě skrz vědomé koupání. Tato meditace je vhodná pro pokročilé již pracující lidi s energiemi. Ruší se při ní také vše, co nás nepodporuje. Pracuje se také s teplotou vhodnou k daným úkonům, tento návod jsem obdržel v napojení. 

-> Meditace na vodu – poslech a koupel <- 

Je to samozřejmě pro ty, co si nechají pomoci a chtějí ode mě podporu touto formou, mnozí to možná již také činíte a to co zde již píši je pro Vás naprosto dostačující a jen si vše upravujete s tímto průvodcem pro co nejvyšší efektivitu -> což by bylo ideální! Přesto vím, že pokud si mohu někde dopřát péči, kde to dobře cítím, je to úžasná záležitost, která za to stojí. Přirovnávám to k umění pozvat sám sebe jen tak na výlet, na jídlo, do sauny a tak dále.

Rozhodl jsem se zde nabídnout i pohled skrz rituál, který jsme dělali se skupinkou, jež se tak vědomě rozhodla jít vstříc své proměně. Tento rituál a mé vnímání o něm si můžeš pročíst v tomto článku, kde to podrobněji popisuji (odkaz na FB) -> článek o rituálu s vodou

Jak naznačuje obrázek, dám zde ještě námět k zamyšlení jak pracovat s vodou, kterou chceme pít! V první řadě je vhodné uvědomit si naše rozpoložení a již tu naši vodu v těle, jak padlo již na začátku. Shrnu teď pět důležitých bodů, které lze dělat při pití vody.

První bod je tedy harmonizace našeho těla a naší vody. Druhým je nespěchat a mít klid na to, abychom se vědomě napili a nemysleli u toho na milion dalších blbostí – tedy srovnaná mysl a vědomé teď! Třetím bodem je vložení esence lásky, vděku a pokory do vody skrz naše ruce, myšlenky i představy. Čtvrtým bodem je vědomá komunikace, kdy vodu vnímáme jako bytost, zdravíme ji a můžeme jí také sdělit, kde by nám mohla více pomoci – zanášení přání. Pátým je vědomé napití a odevzdání se v důvěře s akceptací také svobodné vůle vody – je na ní v čem a jak pomůže a jestli je to vhodné!

Tím se dostáváme k další mé meditaci, která je vedená pro právě to navibrování vody přesně jak každý potřebuje. Jde o vedenou pomoc a obohacující zážitek s vedomou interakcí, kdy se vážně voda pije. Dotyčný sám pozná změnu i na chuti pokaždé, když se informace do vody zanáší. Děje se tak i skrze pozvané bytosti, kdy Afrodita pomáhá do vody v těle i v láhvi zanést lásku. Poseidon posiluje vodivost informací a uvědomění při každém našem pití, s kterým tyto informace posilujeme a opět zaktivizujeme. Saint Germaine zanáší informace na práci s odstraněním všech bloků, na kterých si dovolíme pracovat z hlediska jak těla, mysli, tak i celkové energie. Poslední jež zde pomáhá zanášet informace je Rafael, který pomáhá vkládat srkz své léčení informace laděné přímo na naše tělo a potřeby.

Později budu na to téma tvořit i video pro YouTube, řekl jsem si, že je čas o tom říct lidem víc. Nyní mohu nabídnout informace k meditaci: 

-> Tranformace těla vodou a léčení těla i mysli z vnější i zevnitř <- 

Na závěr mohu ještě přidat článek, který se mnou na toto téma vyšel na celostní medicíně: 

Matouš Svoboda: „Říkám vodě, že ji mám rád.
My sami jsme vodou a láska nejsilnější léčivá energie.“

Tak zase příště! Budu se těšit =)

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)