fbpx

Corona neboli covid 19 a spojitosti s Madonnou a pokroucenou sexuální energií, jež naprosto ničí lidskost a empatii

Madonna věděla o koroně, o jejím umělém vytvoření a také napomohla jak jen mohla, aby tyto plány byly vyryty a přijaty do lidí, jako něco prospěšného, kdy „hájí naše zdraví“, ačkoliv se zde jedná o debilizaci a depopulizaci lidstva v průběhu dalších let. Tento článek se prolíná skrze koronu, Madonnu a sexualitu a umožňuje ještě otevřít oči těm, co chtějí být probuzení z matrixu.

👁

Pokroucená sexuální energie našeho světa a její showbusiness, kdy ikony zpěvu vlastně ani zpívat neumí, avšak umí působit vyzývavě i po 60-ti letech ukazují, že zde jde o úplně něco jiného, než zpěv jako takový! Například Madonna v 80. letech byla považována za sexuální symbol, její klipy jsou plné nahoty, mužských sexuálních otroků, hrátek, ale i symbolů černé magie a iluminátských a zednářských symbolů společně s prvky satanismu!

👿

*Tento článek si neodpustím i kdyby měl být skrze působící cenzuru na FB tím posledním (rozhodl jsem se jej posléze přidat i zde na své stránky).

Zcenzurovali již několik mých stránek, promazali mi články na FB, fotky s popisky, zakázali live videa, přístup z mobilu, ale mě umlčet nejde! Pokud mám stále možnost psát, budu tak činit a vždy si najdu cestu.. já se nepotápím, to naopak tento celý Titanic i s cenzurou pokrouceného světa..

⛔

Tato doba je velice silná skrz zrod nového, ovšem to jestli ji využijeme nebo ne, to záleží na každém jednotlivci. Ukážu na šílenosti nasvědčující tomu, že Madonna jako černá královna dobře věděla o tom, co se chystá skrze koronu a očkování lidí, však jen se na to podívejte, máte-li odvahu vidět pravdu!

👀

Ve vystoupení finále Eurovize měla Madonna skladbu X, symbol jež je propojen jak s církví, tak znakem Zednářů pro speciální obřady.. To co tam Madonna předvedla, to byl vědomý výsměch lidem..

Naživo předvedla rituální obětní vraždění dětí v plynových maskách a zničení světa tak jak jej známe ohnivým řáděním Satana, nezapomněla prolnutí církve včetně pedofilního ztvárnění, nezní vám to podvědomě? Že by náhoda? Mnoho případů propuklo na povrch, ačkoliv to média docela tutlají a nijak nerozmazávají! Přijde vám to normální?! A co když vám prozradím, že zezadu desky zpívané písně má psací stroj corona? Náhoda? Nebo další výsměch lidstvu? Navíc se na něj píše v černých rukavicích.. (proč v rukavicích a proč černých, copak je to běžné?) Odpovězte si sami

Na konci písně v Eurovizi zpívá wake up 3x za sebou.. Víte proč třikrát? Víte, že 3x W tvoří symbol 666? O tom více třeba v mých dokumentech po svém, konkrétně v druhém dílu.. Odkaz dám na konec. Zde však patří odkaz na vystoupení z Eurovize.

Podívejte se sami na ta zvěrstva, avšak varuji předem, pravda není v těchto ohledech vábná a člověk má potřebu utéct.. ale kam? Nečinnost umožňuje, aby se děla větší a větší zvěrstva na lidech

👿

Sexuální energie je na Zemi po staletí zneužita a zneuctěna. Naše společnost se dostala do naprostého úpadku skrz vnímání sexuální energie! Mohou za to média, fungování společnosti, postavení nerovnováhy z pozice mužů a žen a mohou za to přežité zvyky, neukojené a nepochopené pudy a především náboženství a dogmata s ním spojená. Milování však povznáší, naopak sex z čistých pudů a chtíče je nástrojem ještě většího povrchního šílenství, které zde vládne!

☯️

Třešničkou na dortu je v této digitální době porno průmysl, kdy po letech odpírání své přirozenosti v pochopení svých pudů a své sexuality, brala společnost cokoliv s tímto tématem spojeným jako hřích. O vědomém milování a smyslu se skrz média mlčí, naopak se vytahují aféry, ukazuje se prstem a opovrhuje se nos nad každým, jež by nějak vystupoval nevhodně na veřejnosti, avšak v úkrytu svých domů se svazuje, používají se bičíky a hrají se scénky znásilnění s bitím a škrcením. Církevní představitelé znásilňují a dělají krvavé obřady plné mrtvých dětí

👿

Na veřejnosti jsme však „slušní“ a média vše vykreslují jinak.. Jsme šílení pokrytci, neboť je internet plný porna, větší města plná bordelů a stripklubů, kde bývá žena využita jako sexuální pracovnice pro peníze. Kdy se z mužů stávají netvoři toužící jen po ukojení a ženy jsou znesvěceny těmito muži i sami sebou, neboť si sebe a svých hodnot a svého těla vůbec neváží. Také jsou napadány uprchlíky, kteří jsou krytí celosvětovou politikou

👿

Na veřejnosti se však společnost tváří, jakože se to neděje, avšak po letech odpírání a popírání sexuality lidstva je přirozeně sexualita o to více vyhledávána a pošpiněna. Dovolím si říct, že tato doba doslova vytváří z lidí devianty, násilníky a závisláky, je to vidět kdekoliv, stačí otevřít oči a chtít vidět nechtěné – čtete zprávě, neboť zmanipulovaní lidé se stydí natolik, že jakákoliv veřejnější myšlenka na tato témata vede jen k nenávidění sama sebe za své potřeby a touhy – je to odmítání sebe sama.. Nepochopení sebe!

Reklamy přitom vedou soutěž o lákavější vzhled těla, doslova se předhánějí v nahotě a pokušení. Dopracovali jsme to tak daleko, že náš průmysl hudby nemá s hudbou už téměř nic společného. Písničky poslouchány populací jsou založeny na vzrušení než umění zpěvu. Více jde mnohdy o klip jako o zvuk, kde se lidé vrtí a třou svými těly vzájemně o sebe, kolem sebe rozhazují peníze a působí povrchním dojmem bohémů a idolů plných arogance. Samozřejmě najdeme i povznášející hudbu, ale ta nemá místo v médiích běžné společnosti a kdo ji poslouchá je téměř divným a zvráceným!

‼️

Je zde pohráváno s všemi lidmi i těmi jež vedou skromný život z práce do práce – to bohémství jež je jim všude ukazováno neustále pokroucenou společností, ti to vidí také. Působí se jak se dá na vědomé, povědomé i nevědomé úrovni. Sexualita je spojována s bohatstvím, alkoholem, kouřením návykových látek, drogami, násilím a obscénními projevy plnými šílenství.

👿

Zamyslete se, kdyby vás systémový business společnosti chtěl podpořit ve zdraví a lásce, pouštěl by vám tyto klipy a reklamy, kde to jen jde? Je to ve filmech, zprávách, hrách, klubech nočního života. Lidé jsou klamáni neustále tak dlouho, až to přijali za normální, až jim to nepřijde divné a s coronou je to to samé!

‼️

Postupně jsou lidstvu blbnuty hlavy, ale oprátka se utahuje pomaličku, aby si lidé zvykly, že se vlastně škrtí, aniž by jim to docházelo. Je to geniálně provedené, kdy morálnost a přirozenost s vědomým milováním nemá v médiích místo, o tom se nemluví, vše spojené se sexualitu je přece špatné. Zároveň vše alternativní či už čistě jen založené na dříve uznávané prevenci zdraví je dnes tabu! Je třeba jen mlčet a poslouchat to, co nám radí! Avšak pokroucená sexualita a debilizace skrze počty mrtvých a nutnosti mít hadr jako otrok na ústech je všude na očích a je to normální, avšak ani o tom se nemluví, neboť to už jste nemocní a nebezpeční, když se nad tím pozastavíte!

‼️

Je to hra systému na: „dělejme nemocné a trestejme je za to a nebo ještě líp, nechť se i nemocní trestají sami a nemohou s tím svým hříchem žít. Nechť sami sebe nesnáší, nechť ztratí svobodu a zodpovědnost -> tvoří z nás doslova zombíky, ti lidé už jsou mrtví – umírají zevnitř, umírá vše co jim připomíná život v lásce a naplnění. „Nedá mi to.. Nemohu přestat mluvit o tom co vidím a cítím, téma mi přišlo a oslovilo mě a já se svému vedení nebráním, protože vím, že bych raději zemřel než být další spící loukou tohoto divadelního představení. To jsou slova, která mi raději smazali z úvodní fotky, neboť ukazují, že nade mnou moc nemají a to je děsí! A proto elity jež si s lidmi hrají šli ještě dál, veřejně se nám smějí a lidé ještě obdivují jejich výtvory, jejich starost a cenzuru, oslavují je a za jejich scény je doprovází potleskem nevědomosti! Policie dávno nechrání nás lidi a život, ale je a jejich zájmy, jsou to ochránci nevědomosti!

‼️

Dovolím si zde vsuvku, kdy v Brně na náměstí Svobody stojí milionový vibrátor, který má ukazovat hodiny, které ani ti jež jej nechali postavit neumí přečíst! Nejde jim totiž o hodiny, to by vypadalo jinak.. Za vaše peníze se postavil vibrátor, který je klasifikován jako umění. Takto se ztrácí miliony, neboť umění je nedocenitelné.. A co udělají lidé? Fotí se u něj a v 11 h čekají na skleněnou kuličku, jež tento výron v tuto dobu obří pyj vypouští. Jen se podívejte a tohle se platí z vašich daní a zrovna tak očkování a to ať už jej chcete a nebo ne.. dlouho si s námi hrají a ještě se tím chlubí a ukazují, co si o nás myslí! A mohou.. jen díky tomu, že lidstvo zatím stále ještě spí, ale ten čas kdy se probudí a vzbouří ti co zbývají se stále zkracuje a jednou na ně dojde a také na všechny, kdo vědomě nebo i nevědomě hájil ničení a záhubu lidstva a života!

Brněnský orloj

O kousek dál vznikl kůň.. Když se pod něj postavíte, vidíte jeho krk a hlavu jako další mužské přirození. Lidé se tam rádi fotí. Neboli takto se vám Elita po celém světě vysmívá, ukazuje vám co si o vás myslí a my jako lidé se s úsměvem vyfotíme a utvrdíme je, že je to v pořádku a vážně jsme banda takových chodnících přirození. Elitu baví zanechává různé znaky a podpisy své práce. Jen se podívejte..

Lidstvo je natolik nemocné, že vlastně chce být klamáno, mnozí touží po tom, aby s nimi bylo takto zacházeno, touží po tom a zároveň se za to nenávidí. Jsem nucený předvést Vám jedno video černé královny tohoto umění. Je to neuvěřitelné, ale svým výstupem se Madonně už opakovaně mnohokrát podařilo udělat z lidstva bandu naprostých primitivních hlupáků.Je ikonou pro elitu, pro tajné spolky, „vždyť ani neumí zpívat!“ Je tam především proto, protože se to hodí, protože se doslova upsala ďáblu a já vám to rád dokážu.

🙏

Teď vážně.. někomu z vás se její zpěv líbí? Její klipy nabízí další pokroucenost, kdy kolem ní tančí muži v podobě role jakýchsi sexuálních otroků. Avšak nechci se teď zabývat jen tou obecnou sexuální povrchností, kdy muži slintají u obrazovky a ženy ji mají jako vzor – ať už další zpěvačky a nebo další ženy jež chtějí mít pod kontrolou své muže. Také je ikonou takového věčného mládí, kdy i po 60-ti točí tyto scény.

Možná jste zaslechli i o rituálech s vykoupáním v krvi, ale pojďme se ještě jednou vrátit k Eurovizi, ať to docvakne, kde má! Chci mluvit o vystoupení pro miliony lidí live a pro statisíce lidí naživo na finále Eurovize. Rád bych, aby se nad tím mohli zamyslet obyčejní lidé a aby si dál mohli vybrat, jestli se chtějí dál v této pokroucenosti patlat vědomě a nebo najít jiné hodnoty. Chci aby si mohli uvědomit, co to s nimi dělá a mít na výběr. Chci zvědomit utajované. Přijde mi fér, aby se věci z podvědomí a nevědomí dostaly do vědomí a lidé si tedy mohli vybrat, neboť pokud to tak není, pak volbu nemají..

☯️

Ve vystoupení se objevují prvky obětních rituálů satanské církve, sebevražedný rituálů, konce světa pod dohledem Satana a zednářské mystiky, kdy je například symbol X používán pro speciální obřady a rituály, které rádi používají třeba i tam, kde mnoho lidí tleská v euforii, aniž by věděli čemu – to že zde tleskají vstříc nesvobodě, satanismu, Zednářům a Iluminátům je bonus výsměchu jejich nevědomosti, kterou si Madonna připravila pro miliony očí.

Chtěl bych říci k závěru, že je naprosto přirozené, když muže přitahují ženy a ženy zase přitahují muži a pokud se to potlačuje, přirozeně to má přímé dopady na psychiku člověka a jeho duševní zdraví. Avšak přirozené pudy se dají kultivovat a pojmout za přirozenost, propojit s láskou a vášní. Také pokud muže přitahují muži a ženy zase ženy – pokud to potlačí a budou se za to nenávidět, vše se jen zhorší!

☯️

Jde však o to, aby naše pudy nebyly založeny a spjaty jen s první kořenovou čakrou, kdy sex je prožíván jen z pozice JÁ, z pozice ukojení chtíče a nebo případně ještě druhou, která umožňuje už jakýsi prožitek emocí, ale bez hlubšího smyslu lásky. Vědomé milování propojuje všech sedm hlavních energetických bodů – čaker a posouvá milování zcela úplně do jiných sfér a do prožitku ne toho malého povrchního „JÁ“, ale do prožitku „MY“.

Co se týče klamání světa, doporučím vám video, kde odhaluji, jaké symboly jsou ukryty na Vyšehradě..

A co se týče staršího videa, kde na konci rozebírám podprahově působící obrázky z klipu Biebera a poté reklam, tak to najdete tady..

Tak jo.. to je ode mě téměř vše, neboť dalším tématem je pro mě nyní MEWE, kam se právě přesouvám napsat znovu tento článek, neboť tam není cenzura a jejich dosah! Přesuňme se a vyzkoušejme jinou platformu bez cenzury! Je podobná FB a má i mobilní aplikaci. Najdete mě tedy zde:

Můj MeWe

Děkuji za pozornost a věřím, že tyto zdroje přinesou svá ovoce tam, kde o to lidé ještě stojí.

🙏

Na úplný závěr doporučím dopřát si zklidnění a meditaci, která je velice účinná pro vrácení pozornosti k hodnotám a smyslům, které povznáší a vyživují.

💖

Další dokumenty po svém

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)