fbpx

HAARP a jeho působení v ČR

High Frequency Active Auroral Research Program HAARP, česky Vysokofrekvenční aktivní aurorální výzkum

Máte dvě minuty? Skvělé! Doporučuji se mrknout, jasně a věcně k HAARP

Haarp není jen slovo pro ezoteriky, zařízení existuje pro všechny „i pro ty co dělají, že neexistuje“ – tohle je prostě směšné a neudržitelné.. -> proto se nehádejte s lidmi, co odmítají realitu. Haarp tu prostě je a otázkou je, co vše dělá, jak, kdy a proč.. To už však nechám na vás..

Tento úkaz je z 29.6.2021 a je na něj již teď nahlíženo různě, nicméně posuďte sami, jestli jste to někdy viděli a přijde vám to normální..

V tomto místě na hoře Praha se nachází meteoradar, ovšem otázka je, jak slouží a proč zrovna nyní je takto vidět, když jindy se to neděje? Oficiální znění se rozhodně najde a bude se tvrdit, že je to běžné, co však jiná vysvětlení? Dávno se k tomu ovlivňování počasí přiznali a v samotných dokumentech Haarp je patent na vojenské využití a ovládání počasí. To že nám média i vlády neustále lžou a že se tyto projekty zamlčují není žádnou novinkou, další odkaz na dokumenty dám níže, nyní se zaměřme na působení Brdského meteoradaru nedaleko Příbrami!

BRDSKÝ RADAR, je zde možnost působení s HAARP?

Jaké jsou a jak vypadají další klimatické zbraně? HAARP si už nějak představit umíme, ale co další systémy? Když máte nějakou zbraň jako je HAARP, tak je vhodné ji doplnit dalšími. To jsou radary, které pracují v pulsním (tzv. paprskovitém) modu, nebo v rozptýlemém (tzv. sledovacím). Jeden z takových radarů měl být umístěný tady v Čechách.

To byl typicky jeden z radarů, který by využíval schopností HAARPu k tomu, aby byl schopen zasáhnout…Myslíte ten brdský radar? No samozřejmě, to byl jeden z nich. Kromě těch, co už mají, a které jsou na plovoucích plošinách (viz obrázek níže). Jsou to radary, které využívají schopností HAARPu vytvářet ionosférická zrcadla a zasáhnout oblasti, kam HAARP ani radary nedosáhnou paprskem samy o sobě. Systém těchto radarů v kombinaci s HAARP, který používá armáda USA, potom může zasáhnout cíle v různých oblastech světa.

Radary samozřejmě mohou působit i samostatně, pokud jsou ve vhodném místě vzhledem k cíli – pak mohou použít přímý odraz od ionosféry. Tedy mohou operovat samostatně a taky operují, ale HAARP rozšiřuje jejich možnosti. To musí být pro mnoho lidí překvapivá myšlenka, že v případě pomyslného radaru v Brdech mělo jít ne o zastaralý systém hvězdných válek z dob prezidenta Reagana, jak média tvrdila, ale o nejmodernější zbrojní systém, jaký si stěží dovedeme představit…Opravdu.

Radar měl být jednou ze součástí řekněme využití HAARPu a dalších nástrojů na ovliňování geofyzikálních jevů, včetně počasí, zemětřesení a podobně. To nebyla v žádném případě nevinná záležitost, o tom v žádném případě nelze pochybovat. Které takové zařízení je nám, v České republice, geograficky nejblíže? Já bych neřekl, že to je důležité, protože tím, že tato zařízení mají celosvětovou působnost, tak je úplně jedno, jestli se nachází na Aljašce nebo někde na Kamčatce či v Číně……

Řekněme, kdyby si to někdo chtěl jet prohlédnout. Na Aljašku je přece jen daleko…Tak pak asi do Německa, vím, že Němci něco takového staví nebo už mají postaveného, ale zase – všechny tyto státy to prezentují jako čistě vědecké zařízení, to nikdo nepřizná. Ale když se v tom oboru pohybujete jako já dvacet let – znám stovky lidí z celé Evropy a Ameriky z nerůznějších oborů, občas se o tom někdo buď přímo nebo nepřímo zmíní na internetu, vím, že to koreluje s jinými informacemi, které ten člověk nemůže vědět, aby si to vymyslel…

Takto prostě pracují i analytici výzvědných služeb, to není žádné vymýšlení fantasmagorií. Nikdo vám nesepíše seznam našich zbraní, ale musíte vědět, co je technicky možné, jaké byly vzory chování vojenských výzkumů v minulosti a zkoumat nějaké souvislosti s událostmi, které se dějí ve světě, uvažovat nad tím, co je pravděpodobnější, zda se něco stalo náhodně a nebo že se to stalo přirozeně.

Netvrdím, že každá přírodní katastrofa, každé zemětřesení či každý uragán nebo tornádo jsou umělé, to v žádném případě ne. Ale slouží jako výborné krytí pro to, aby se někdy vytvořilo umělé tornádo, umělé tsunami, umělé zemětřesení v přesně specifikovaných místech a cílech, jakoby náhodně. Proto třeba očití svědkové v Číně krátce před vznikem toho devastující zemětřesení před několika lety pozorovali mnoho hodin neobvyklé jevy v atmosféře odpovídající různým zářím a zábleskům a podobně. A když si to dáte do souvislosti s tím, co vytváří zařízení typu HAARP a nebo ony radary, tak víte, že takto přesně se projevují ony efekty. Pokud tam pak vznikne zemětřesení, pak je ta příčinná souvislost velmi pravděpodobná.

Celý rozhovor najdete zde

Já se postavil k noci 29.6.2021 takto

Další zajímavý článek na toto téma

A další článek

Je tedy možné, že si s námi pořádně hrají? Já jsem o tom přesvědčen a nejde rozhodně jen o počasí! Máme co dočinění s psychopaty, jež ovládají tento svět, ale o tom třeba v tomto videu. Nyní se podíváme na zajímavé dokumenty a také vám nabídnu příspěvek k tornádu na Moravě.

Věřím, že tyto informace stojí k zvážení a zamyšlení!

Pokud článek zaujal, pravděpodobně zaujmou i dokumenty po svém

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)