fbpx

Programy je třeba čistit kolem nás vědomě!

Vědomě čistím a napravuji vzorce myšlení a chaotických programů kolem sebe.. bylo by iluzí tvrdit, že je napravuji u lidí kolem a zrovna tak by bylo iluzí tvrdit, že se tak neděje ve chvíli, kdy tyto vzorce napravuji u sebe sama! Složité? Ani ne.. záleží na tom, kdo to hodnotí a kdo to vnímá – kdo čte tento text! 🧐

To je potřeba vysvětlit a také objasnit, jak to vlastně probíhá. Když například kriticky uvažujete v momentě, kdy se něco „tzv děje“ a vy již přemýšlíte nad těmi nejhoršími scénáři, poté vnášíte do svého života chaos, naštvání, pochybnosti, zlost, či přístupy ufňukánků a nositelů smůly nebo prznitelů štěstí druhých!

Váš protějšek se neozývá v běžný domluvený čas a vy už přemýšlíte s kým jiným je, či jestli se něco nestalo? Jestli polovičku nesrazilo auto, nebyla okradena či nemá nějaké šílené úkoly navíc v práci? Jestli Vás právě teď nepodvádí s někým jiným?! Poté jste naprosto nemocní a měli byste se léčit.. MYSLÍM TO VÁŽNĚ!

Také jsem byl takovým psychopatem co si nevěřil a ve všem viděl jen to nejhorší! Na každou hloupost jsem měl tucty vysvětlení (jedno horší jako druhé) a samozřejmě jsem se téměř nikdy netrefil.. Jenže ten chaos zabíjí i druhé, vyzařuje Vám z očí i kdybyste nic neříkali a pokud šílíte nahlas, všichni Vás mají brzy plné zuby.

Poté opravdu nosíte smůlu.. ačkoliv jsou vaše příběhy pitomé strachy, které se pravděpodobně ani nestanou, druzí lidé jsou z Vás nervózní, mají horší náladu, dělají větší chyby a brzy si pověst smolaře, vysavače energie, strašáka či přehánějícího cvoka opravdu vysloužíte a tak se prokletí zpečetí a ponese dál!

Tak už to chodí.. lidé se Vám začnou vyhýbat a mnohé strachy se Vám také začnou plnit -> například polovička Vás opustí, zaměstnavatel Vás vyhodí z práce, ti jež se jich bojíte si z vás opět vystřelí a vy to budete jen těžko rozdýchávat a utvrzovat se, že jste šílení smolaři a možná si i řeknete, jestli zde vůbec máte být..

Mnoho lidí ukrutně řeší, co si o nich druzí myslí a tak jsou v zajetí jejich vidění a snahy, aby se trefili do oka a potěchy ostatních, ale zapomínají být zcela sami sebou a o to hůře na druhé působí! Přitom je to vše o to více vykolejí, neboť se jim to nedaří, je to bludný kruh! Je nespočet strachů a iluzí, kterými lidé trpí!

Přitom jediný komu stačí věřit pro zlepšení jste Vy! Nezáleží na tom, co si o Vás kdo myslí a právě tak vás těžko může pohled od dalších lidí vykolejit.. Kdykoliv to vidím, zkoumám, je-li to součástí z nějaké části či vrstvy i u mě a když mohu, pracuji se stíny těchto lidí. Faktem je, že mnoho lidí od svých stínů utíká a tak své neduhy musí zažívat neustále znovu a znovu a stále dokola se v tom motají.

V každém teď se můžete změnit bez ohledu na to, co si o vás kdo myslí a jak si vás pamatuje.. vědomá bytost není obětí programů, dogmat či přijatých pravd společností, neboť tvoří jak cítí! Slabiny u druhých vnímá a ihned je napravuje a posiluje přednosti v antagonickém vztahu, který uvádí do optimální roviny.

Vidíš jak někdo nadává a křičí? O to jemněji a laskavěji působíš, neboť je to příklad toho, kde cítíš, že s Tebou nesouzní tohle jednání a zaměřuješ se na to, jaké s Tebou souzní. Naopak kde je třeba, tam si dovolíš křičet, aniž bys musel či musela působit hystericky a v závalu emocí. Ti lidé jež je vidíte také chtějí působit harmonicky, i když to třeba nepřiznají, ale pravdou je, že to jen neumí a cítí se třeba ublížení a tahají si šrámy z dětství.

Na tom všem se dá pracovat, když je chuť.. mám velkou radost, když se mohu vracet s lidmi do příčin jako průvodce transformace a vývoje osobnosti. Tak se mění i lidé kolem nás, neboť jdete příkladem! Tak se čistí svět od toxicity, jež je zde záměrně zanesena a zveličena. Je třeba pilovat svou odolnost a ze slabin udělat přednosti.

Tohle téma mě napadlo skrze meditaci na sladění mysli již dávno, šlo o meditaci, jež zvyšuje odolnost na manipulaci, ale moc lidí nepochopilo takový smysl.. moc lidí ji zatím nedalo šanci, avšak já si za svou prací stojím a jsem moc rád, že to bude první meditace v mém meditačním průvodci šesté čakry!

Jsem v těchto ohledech netradiční.. napřed.. ale to není moje chyba.. není to ničí chyba.. prostě to tak je, odpovídá to i úrovni lidí a toho kam dávají pozornost, neboť většina co by to nejvíce potřebovali si raději dá pivo a pustí televizi s výplachy mozku takovým způsobem, že už jim to ani nedochází.. nedochází jim, že jen přežívají a že je jejich život plný opakujících utrpení..

Těžko hledat chybu, když vše co tak nazveme je především u nás, neboť my to tak posuzujeme a právě proto mnoho duchovních lidí již nevidí chyby, ale nebavíme se teď o sluníčkářském šilenství, jež popírá realitu (zde jsou šílené pády a prozření), ale bavíme se, že vše co nerezonuje a neprospívá životu a zdraví je jen ukazatelem vývoje jedinců, nás či společnosti a je to výzva ke změně a růstu a za růst už nese odpovědnost každý jedinec, nikoliv společnost na kterou bychom se rádi chtěli vymlouvat..

Ta je jaksi popudem, který na mnohé nasedá skrze to aby se měli lidé dobře, skrze lenost a nechuť něco měnit, skrze strach.. je to jednoduše pohodlnější a bezpečnější -> nasedá to přesně na tyto výmluvy a iluze, právě díky tomuto přístupu se nacházíme v této významné transformační době a záleží na každém z nás, jak to budeme prožívat a jestli nás to bude naplňovat..

Průvodce už kompletuji, meditace již jsou.. ještě chvíli potrvá jeho vydání.. ale koho zaujalo moje povídání skrze smysl tohoto tématu a meditace, která mě na to nyní přivedla, tak více k ní si můžete pustit zde v tomto videu.

A proč je tedy iluzí tvrdit, že napravuji vzorce u druhých? Neboť prvně musí být napraveny u mě a pokud jsou, poté dotyčný musí ještě chtít, neboť nemůžeme napravovat druhé, to musí dělat každý sám a další věc je, že je v pořádku, když lidé mají své programy -> jsou přece jejich a mají na ně právo.

A proč je iluze tvrdit, že se tak neděje skrze mě i u druhých, když jsou již u mě takové programy napraveny? Neboť kdyby nechtěli, tak i tak vše co říkáme a vysíláme k druhým je otisk, který ovlivňuje život jako takový. Každá kapka se počítá a když se ke kapce přidají další kapky, vznikne potůček.. poté řeka a poté moře s oceánem možností! Kapkou to sice jen začíná, ale nebýt prvního kroku, nikdy se nepřiblížíme k cíli a z tohoto pohledu je první krok tím nejdůležitějším! Po něm už se stačí jen nezastavit..

Meditaci na sladění mysli najdete zde

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)