fbpx

Odhalení z mého deníku skrz první vědomou komunikaci s bytostmi mimo tento svět!

Kdybychom zde byli sami, bylo by to šílené plýtvání místem.. více na téma mimozemských návštěv po rozkliknutí obrázku =)

Ještě než začneme, chci ti říct, že je to velice osobní prožitek – pro mě to bylo ohromné „BUM“ a nebylo lehké to pojmout. Tento velký „aha okamžik“ odstartoval mnohé další! Pro mě je i nyní překvapením vnímat to zpětně a zavzpomínat. Pamatuji si, že po tomto zápisu následoval (nevím jestli přesně ten den) spánek „naprostého blaha“ – jako kdyby vás někdo obalil do zlatožluté zářivé přikrývky, jež vás hřeje po celém těle úžasnou silou.

„Také bych rád k úvodu řekl, že to co nám chodí za informace je přesně podle naší úrovně vnímání (připravenosti) a z tohoto nadhledu je pravda jako taková relativní, neboť na každé úrovni potřebujeme jiná poznání a „jiné pravdy“ – abychom si osvojili své zkušenosti prakticky tak, jak je to pro nás vhodné! Což bývá často v rozporu s tím, co si člověk přeje hlavou..“

30.12.2017 – první osudový kontakt! Trvalo to, než jsem byl připraven..

Poslední dny jsou jako podle scénáře od pana života. Má netradiční a originální způsoby, jak člověku něco říct. Až kolikrát stěží pobíráme, kam nás vlastně vede. Naštěstí to s námi scénárista život myslí dobře a je na nás, jestli zrychlíme krok a nebo si dáme pauzu. On už se přizpůsobí, vždyť tohle není závod, spíš je cílem držet se cesty a všímat si kudy vede.

Nemusíme vědět přímo cíl, nejspíš jej ani nikdy neuvidíme, protože ta cesta nemá konec. Vždy bude kam se vydat, kam směřovat dál, důležité je, aby ten směr byl správný a ve službách srdce.

Více o cestě rozumu a cestě srdce po rozkliknutí obrázku =)

Stále častěji mám pocit, že mě při tom psaní někdo vede, pomáhá mi se vstřebáním a pochopením i s následným vyhodnocováním a dalším plánováním dalších cest, které mě teprve čekají. Některé se pomaličku připravují a jen tuším jejich směr, jiné mě doslova překvapí téměř z nenadání a najednou se nechávám unášet rychlostí světla, až je to neuvěřitelné, ale zároveň krásné!

Někdy člověk ví, že je to správné a že je lepší ten proud využít, přestože ještě netušíme přesný směr. Nemůže být silný a rychlý jen tak pro nic za nic, vše má svůj důvod a pokud je můj pocit silný, je rozumné se tímto proudem nechat unášet, ono se to vyjasnění cesty ukáže.

Také mám na cestách úskalí a překážky, které mě mohou i velice pozdržet, nebo dokonce zastavit a při nejhorším i poslat opačným směrem.
(více na toto téma v úvaze – Životní cesta mýma očima)

Je třeba být na tomto místě.. na Zemi.. ve střehu.. a hlídat co říkají mé instinkty, moje intuice je silná a vždy mi může poskytnout správnou nápovědu či poskládání indícií, pokud budu stále vnímavý a naslouchat, tak se na cestě neztratím a mohu si dovolit i tu rychlejší cestu s trochu neznámým směrem, který se teprve odhalí!

* Dovolím si zde vstoupit! Tady je velmi silná podpora pro vše, co se v mém životě udávalo a udává.. Někteří mi říkají: „Jak to, že ses probudil tak rychle a tak rychle ses změnil a měníš?“ <- Tohle je ta odpověď, protože jsem začal dělat věci, které postrádaly logiku, avšak vnitřně jsem se cítil vedený..

Zde najdeš báseň: Okřídlené srdce.. je pro Amiho, chlapce z hvězd =)

Empatie a intuice, je to něco úžasného! Skoro se to nedá popsat, díky těmto vlastnostem získávám inspiraci i motivaci. Je to jako vesmírné palivo, které mě přímo pohání. Žene mě dopředu a dává mi energii, čistou a pozitivní. Cítím ji, a mám díky ní neuvěřitelně krásný pocit opravdového štěstí a lásky především k tomuto zdroji a mohu ji pak lépe vyzařovat k sobě i ke svému okolí a zpět k tomuto zdroji, který mi ji pošle zase o to víc a tak se to napojení stále opakuje, upevňuje a sílí!

Ovšem pozor na ty úskalí a překážky, které toto napojení doslova ničí, mohlo by se stát, že o své napojení snadno přijdu a budu na vše zase sám! Bude to těžší, obtížnější a mnohem delší, pokud bych toho byl vůbec bez pomoci schopen.. Velmi dobře sám tuším, o jakých úskalích je řeč a přímo už i tuším, jaká konkrétní to jsou v tomto období.

* Zde si dovolím vynechat své soukromí, které je spjato s minulostí, avšak chtěl bych zde říci, že obecně je společnost velmi ždímána a vyčerpávána skrz nízké pudové záležitosti, které nejen že ničí tato pouta čistého spojení, ale také jim to bere energii jako takovou. Lidem to umožňuje pouštět si do svého života chaos. Pomocníka jež nás rozladí, abychom se opět mohli sladit.

Další ale o něco menší úskalí se týká stravy, ovšem tuším jaká cesta a změna mě v tomto ohledu čeká a je na mě, jestli ji vyzkouším a dám tomu šanci a prostor, který mě může posouvat právě i tou vesmírnou rychlostí, která se dá poté již jen z těží zastavit.

Kdo ke mně promlouvá?!

* Najednou ta otázka ze mě silně vypadla.. zapsal jsem jí a rázem jsem psal dál odpověď, aniž bych to nějak hodnotil, aniž bych přemýšlel a stalo se to co jsem na začátku popisoval.. „EUFORICKÉ BUM“

Všichni vesmírní přátelé, kteří se zabývají touto pomocí a není třeba slyšet konkrétní jména. Ty sis toho původně vůbec nevšiml, ale mluvíme k tobě a promlouváme tímto způsobem již dlouho a je nám potěšením a obrovskou radostí, že jsi konečně dokázal pochopit a popsat toto pouto a jeho hlavní význam! Nejsou to jen indície a intuice pocházející přímo z tvé mysli, ale jsme to my, vesmírní přátelé, kteří ti pomáhají a přejí ti z celého srdce, abys takto prozřel a byl schopný takto komunikovat a prozřít mnohem rychleji a snáz, něž kdyby jsi na tom pracoval sám!

Moc mě těší, že jsem konečně dokázal položit otázku a navázal opravdu spojení, že jsem opravdu konečně mohl cítit a vnímat odpověď a vědět, že je od vás a nikoliv jen výplodem nějaké mé fantazie. Moc děkuji a posílám srdečný pozdrav s láskou jako poděkování za umožnění takové podpory a komunikace. Moc to pro mě znamená a velice si toho vážím!

„I my si vážíme tohoto propojení a budeme i nadále v této podpoře a komunikaci pokračovat, budeš-li chtít.“

Jsem si vědom, že je to vaše kolektivní práce a nehovoří ke mně jen jednotlivec, protože ještě není možné, abych byl schopen vnímat i stabilnější druh komunikace, ale moc by pro mě znamenalo, kdyby někdo měl chuť a snahu vyhovět mému skromnému přání – říct mi své jméno. To mé je Matouš, prozradí mi někdo z vašeho kolektivu své jméno? Izák, Lejma

Cítím, že na to mé schopnosti zcela ještě nestačí a nechci vám komolit jména. Zřejmě jsem napsal ze tří pokusů nakonec dva, které po skloubení poskládali dvě vesmírná jména a to Izáka a Lejmu a já za to velice děkuji.

Co bych měl dál dělat, abych pokračoval správnou cestou a správným směrem?

Naslouchat, komunikovat a dát na svou intuici, budeme tu s tebou.“

Děkuji moc, vážím si vaší pomoci i ochoty sdělit mi nějaká vesmírná jména, věřím, že vás mé pozměnění a zkomolení jména pobavilo. Rozhodně jsem to nemyslel nijak zle. Mám velký smysl pro humor a nevím jak je to u mých vesmírných přátel. Šíleně jsem si oblíbil Amiho! Znáte ho? Vznikla díky němu úžasná kniha a právě před chvílí jsem si objednal třetí pokračování tohoto milého kamaráda z vesmíru!

„Ano, je to velice pozitivní a veselý kamarád nás všech, má velký smysl pro pobavení.“

* Poznámka – moje euforie, zvědavost i obava jim nedovolovala, aby se mnou mohli vést rozvětvenější rozhovor. Samozřejmě z nich nikdo správnost jmen neřešil a bývali by mi to řekli i včetně toho, jestli jsem je vnímal správně. Avšak já nebyl schopen zcela naslouchat a řešil v euforii i nepodstatné – uvědomovali si, že budu mít problém s vnímáním jmen a také ano – Bylo to pro mě těžké a lekl jsem se toho.. avšak jestli byla správně nebo ne, nechávám na každém z vás.. jinak – Ami, chlapec z hvězd je kniha, jež mě silně ovlivnila a cítil jsem silně, že to není jen pohádka..

Je možné, abych s ním navázal kontakt a pozdravil ho?

„Tvůj pozdrav rádi vyřídíme a povíme mu, že jsi se o něm zmínil, bude mít velkou radost a později pokud to bude možné, tak ti s ním v komunikaci rádi umožníme!“

Ještě jednou Vám mockrát děkuji a přeji ten nejúžasnější den a zrovna tak i ty další dny..

„Chápeme, co chceš říct a opravdu jsi nás teď pobavil, jak tvoříš a utváříš své myšlenky, aby byly hezčí a smyslnější. Jsi na dobré cestě!

* Tak.. to by bylo.. tehdy jsem z toho byl v euforii, nadšení bylo větší než obavy a strach nebo nedůvěra, navíc jsem cítil silnou úžasnou energii v které mě již nenapadlo pochybovat – odevzdal jsem se tomu tedy plně..

* V této chvíli vnímám, že moje první propojení a práce byla skrz Plejáďany, kteří k nám lidem mají nejblíže, následovala další propojení a také s Amim mi bylo umožněno se později propojit, ale o tom až zase později..

https://www.youtube.com/watch?v=LWBlx4QMRAI&t=8s
Zde něco o Plejáďanech!
A zde něco k základům na duchovní cestě!

A na co se můžete cítit příště? Příště se můžete těšit na rozhovor o mém přirozeném propojení s vesmírnou rodinnou! Tento rozhovor sem později také přiložím a pokud si u mě zde na stránkách dáte odběr novinek, určitě Vám jej později zašlu..

A co se týče deníku, jeho založení je cílem mé třetí lekce meditačního průvodce, který si zde můžete zaregistrovat zdarma -> meditační průvodce

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)