fbpx

NĚCO SE MĚNÍ

Po delší době.. 13.4 před 8 h ranní.. pochopí lidé již více, anebo to po tom všem opět zavrhnou? 🙏💜

Já se měním, ale zvláštním způsobem, minulost se opakuje, jdu ve svých stopách k toužené dokonalosti sebe sama, je to krásný pocit, probouzím se s jarem a navracím se do krásy. Nejsem tělem, jen přebývám v této schránce. Moje duše zná i jiné světy, více světů, více lásky, více přiblížení se k dokonalému.

Tam uvnitř to cítím, je mi to jasné více než lidem zde jejich povinnost chovat se jako biorobot s programem obnovujícím se noc co noc a zpevňujícím se den co den. Někdy je třeba završit nějakou etapu a trošku se stáhnout, pro mě to znamenalo více se stát člověkem, který nejen že nezapadá do norem společnosti, ale který tyto programy boří a promlouvá k dalším lidem, kteří jej vnímají (to byla velká výzva), kteří rozumí způsobům mého vyjádření. (Pamatuji si to jako dnes, když jsem hledal způsoby, aby mě lidé mohli pochopit)..

Je to přiblížení se lidem a vdechnutí na ně i jiných než těch běžných zajetých hodnot. Ještě nedávno jsem tvrdil, že je pro mě důležitější přátelství, než prosazování své reality a je to stále pravdou. Vždy ctím svobodnou vůli, ale něco se zde změnilo. Když neprosazuji svou realitu, již nestrpím ty, co si musí prosazovat tu svou i za cenu ztráty přátelství a rozdmýchání konfliktu. Zde mi již nestojí za to mlčet a uchovat přátelství, neboť již není na čem a proč je stavět, neboť je zhoubné jako nádor, který se šíří lidmi rychleji jako rakovina – nádor třeba vyříznout!

Léčí ji duše, jež se rozhodly tak jako já dát jim najevo, že takto to již nepůjde, že zde je konec našeho přátelství. Je to odraz jejich ideologie, jejich nastavení neakceptující druhé a abych to přeložil – je to neakceptace sebe sama a reality jiné než těch několik již schválených a rozšiřovaných narativů původní staré a bortící se civilizace.

Mají to promyšlené a mnoho narativů jde proti sobě navzájem zcela schválně, avšak kde je fanatismus a davové šílenství ať už společnosti či menších skupin, tam je i zahlédnutí pravdy částečnou společností nebezpečnou zbraní, neboť lidé se stále perou mezi sebou a to hlavní jim nedochází! Je to ještě to nevyzrálé nepochopení, přece se nebudete bít s přeživšími otroky tohoto systému? S těmi jež se nemohou změnit.. Pro ty z Vás co těmto slovům rozumí, poskládáme následující význam do větší jemnosti tohoto připodobnění.

„Lev se nestará o to, co si o něm ovce myslí.“

Avšak v našem zjemnění je tam soucit bez pohledu na oběť k sežrání ať lvem či systémem a je tam podpora i pro možnost změny. Přesto je tam zároveň odstup a síla bránit své teritorium a to především to vnitřní, neboť kdo pouští jed do svého chrámu, stává se také nemocným a přirozeně trpí.

Avšak soucit není lítost a nesouvisí s utrpením v nás, ale souvisí s vnímáním utrpení s odstupem. Vnímáme jejich cyklické a stále se dokola opakující jedy vštěpované a obnovující se noc co noc a den co den, aniž by to mohli či chtěli změnit. Tam je odstup nutný, tam je v pořádku, když se lev stává lvem, když jako lev zařve a postaví se za sebe. Avšak s pochopením, že společnost na této planetě je nemocnou a pod narativy starého bortícího se světa, který jistě jednou spadne a právě v té chvíli budou narativci starého světa z těchto programů vytrženi. Veškeré zákonitosti a chápání starého světa se jim rozpadnou natolik, že právě v té chvíli budou potřebovat naši pomoc nejvíc!

Ale teď si to ještě nemohou uvědomit, nechte je nyní se zlobit a urážet nad vaším vnímáním nového. Avšak nezlobte se zbytečně, je to totiž jejich práce, je to jejich boj a vaším úkolem je, aby vám to bylo jedno, aby to na vás nemělo vliv.. právě tak se to může dít. 🙏💜✨Dopřejte jim klidně i ten pocit, že ví vše nejlíp, avšak v sobě zachovejte odstup a očistu od narativů a narativců starého bortícího se světa, jinak se může stát, že se s bortícími narativy zboříte i vy a kdo poté pomůže probouzejícím se z psychózy? Bez Vás to nezvládnou.. mějte to na paměti. 🙏 Ektara 🙏💜☯️

Stále platí, že dokud více z nás nepochopí to co již padlo 9.9.2020 – to před čím jsem varoval.. nemá smysl mít zde hlubší vhledy.. ten starý je stále zde.. (video)

Více o Arkturiánech -> odkaz zde

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)