fbpx

Nová zpráva od Arkturiánů, od Ektary!

Než my Arkturiáni začneme boj nebo se pustíme do obzvláště obtížné akce, sdělíme si jeden druhému jistou větu – samozřejmě formou telepatického hologramu. Přeložena do lidského jazyka by zněla asi takhle: „Ať jsou ti otevřeny všechny možnosti.“ Toto očekávání vytvoří pravděpodobnost řešení. A tak vám říkám: „Ať jsou vám všechny možnosti otevřeny. Lidstvo je původcem své budoucnosti.“ Sanat Kumara 💙

Člověk jako jedinec zatím velice pokulhává v myšlence či lépe energii tvoření reality, jež nese potenciál být pro sebe blahodárně konajícím. Lidská civilizace je v zajetí svých strachů, kdy podporuje realitu, jež lidskou civilizaci pomalu ale jistě zabíjí!

Lidé se natolik bojí určité reality, až vytváří kontinuum mezi tím co nechtějí a mezi tím co zažívají. Dokud nepřevezmou roli tvůrců a neuvědomí si jak velkou mají sílu a moc měnit a utvářet realitu, budou součástí manipulace především sebe sama jako civilizace, jež uvěřila ve svou méněcennost. Je to iluze paradigmatického klamu!

Z pozice jedince je to vyživovaná frustrace toxicity, jež vede daného člověka ke stavu spíše paralýzy či ochrnutí, namísto konání a podtrhnutí svých kvalit. Lidé podtrhují naopak nevědomě své slabiny a svou krásu a velikost zahalují do pozadí. Jakmile tento princip uchopí, mají moc změnit zcela své dějiny a utvářet budoucnost i přítomnost skrze sílu srdce a moudrosti rozumu natolik plodnou, že jejich změnu pocítí celý svět! Ektara 💜 (aktuální zpráva v naladění na tady a teď) Více zpráv..

PS: Pro ty co chtějí koupel v energiích mám zde tvorbu této nahrávky.

"Mou vášní je tvorba meditací a vědomá práce s myslí. Provázím lidi k naslouchání srdce a objevování sebe sama tak, aby to mysl zatoužila pojmout, uplatnit a žít." Působím jako průvodce v naplnění cesty životem ve zdraví a smyslu bytí. Více na www.meditace.net Můj příběh najdete zde
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Meditace Ježíše Krista
  • Téma článků
  • Propojme se na Facebooku :)